Miért bántanak lelkileg az ilyen dolgok?
Nekem ebből az jön le h önèrzetes és egoista vagy. Nem "jószívből" adod hanem mert neked nem kell. Besértődsz egy poénon mert azt tàmadásnak veszed. Elég szànalmasan hangzik ez a lelki éretlenség.
Ajándékot amúgy sem illik továbbadni mert az egyébként is személytelen.
Add neki a csokit csak úgy és mondd neki hogy virágot fog kapni szülinapra és közösen süttök egy sütit. De a virágot magad szedd!
#6 vagyok. Írok példát is. Az anyósom ma finoman megvédett egy (számára szinte ismeretlen) ismerőst akivel összekaptunk, de csak négyszemközt beszélgetve. És használt rá egy pozitív jelzőt őt megértően védve. Ami nekem egyből úgy jött le, mintha én lennék a rosszabb és egész így nap a könnyeimmel küszködtem. De nem akartam kimutatni, hogy megbántott, mert tudom, hogy röhejes ezen megbántódni.
Gyerekkoromban anyám valamit mondott a hajamra, de nem rosszat csak, hogy ilyen érdekes a színe. Természetesen rossznak vettem és mentem bőgni a szobámba. Még kisebb koromban attól is sírtam, ha csúnyán néztek rám. Ha össze vesztem egy olyannal akit szeretek, akkor alap volt az egész napos bőgés a szobámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!