Mit tegyek?Visszatért a múltból egy nagyon rossz rémalmom!
Azt álmodtam,hogy nem a saját testemben voltam,és egyszer már megálmodtam nagyon régen és megéreztem a fájdalmat,amit láttam.
Egy hajón voltunk a legjobb barátommal (egy kicsi fiú volt) én szintén fiú voltam. A barátom le akart ugrani a hajóról be a tengerbe.De nem a tengert kapta el ,hanem a talajt.Ott volt a földön láttam ,hanyatt feküdt és hirtelen megfordult a feje,az alkapcsa pedig leesett, ugyhogy ki volt nyitva egészen a szája,mint a horror filmekben.
Egy kicsivel kesőbb meg akartam látogatni,de már nem emlékesztem a nevére,de meglattam es bementem hozzá a kórházba,de az anyja elkergettett engem ,mert azt mondta hogy az en hibam volt.Nagyon rossz érzés volt.Utána keltem fel.
Álom, nem valóság.
Az álmaink maguktól jönnek, nem tudjuk befolyásolni őket, de ami megtörtént velünk a valóságban, néha-néha előfordul, hogy az álmunkban is megjelenik, sőt tovább "fűzzük" az eseményeket. Ne nyugtalankodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!