Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék én ilyenkor?

Mit tehetnék én ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van aki ha ideges, fél stb cigizik például. Milyen dolgok vagy tettek vannak amikkel lehet nagad nyugtatni ha ideges vagy, félsz ilyenek.

2021. máj. 17. 06:26
 1/2 A kérdező kommentje:
magad*
2021. máj. 17. 06:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ezeket szoktam: kibeszélem magamból, csendbe maradok és megkérdezem most miért is vagyok ideges (és megpróbálok tovább jutni azokon a válaszokon, hogy "Az xy bunkó volt), hagyok időt magamnak lenyugodni (elkezdek valami cikket olvasni, meditálok, nem beszélek, fürdök...).

Majd ha megnyugodtam akkor elmondom a másiknak a problémát. "Azért voltam mérges, mert tőled nem vártam volna, hogy ezt meg azt csinálod és rosszul esett." majd meghallgatom a másikat és megbeszéljük a dolgot.

2021. máj. 17. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!