Miért jó 15 éves lánynak lenni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 22:13
4/12 anonim válasza:
Első vagyok..és szerinted 17éves fiúnak miért jó lenni?:$:)
5/12 anonim válasza:
mert jól meg lehet dugni a 15éves lányokat.
6/12 anonim válasza:
Mert fiatal(ok) vagy(unk) és előttünk az élet xD
7/12 anonim válasza:
Mert előttem van az egész élet. És tudod kit fogsz te jól megdugni!? :D
15/L
8/12 anonim válasza:
Hát.. ja..elöttünk az élet. De sajnos ma már az a menő,ha felteszel facebookra,myvipre olyan képeket,amin kint a melled,meg pózolgatsz és jól megdugnak.Teszed a fejed,és nagynak hiszed magad.. Elbaszott egy generáció a mostani!:) Sajnos nekem is belekell tartoznom.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi, gondoltam, h lesznek ilyen rákok, akik ilyeneket írnak, de az első író nagyon jófej és az utolsó is :P Köszi
2010. aug. 25. 20:44
10/12 anonim válasza:
utolsónak mondanám, hogy minden generáció ugyan ilyen volt, csak akkor még nemvolt facebook meg myvip hogy kitudódjanak a tinédzser csínyek és ivászatok és csajozások/pasizások :D Akkor is ugyanúgy voltak olyanok akik éltek illegális szerekkel, és nagykanállal falták az életet, és persze voltak olyanok akik nem. Csak most hogy van média és internet mindenki felfújja ezt a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!