Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik a kevenc piátok? 17 év...

Melyik a kevenc piátok? 17 év alattiak

Figyelt kérdés
Nemet és kort is.
2010. aug. 23. 19:38
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
23%

nah jó..

egyik csaj ismerősöm most egyetemista. qva jól tanul és gimibe is jól tanult, mindig kitűnő volt. orvosira jár.

ééééésss minden héten bulizik és be van b@szva..

de ettől még nem lesz alkoholista, h hétvégén kicsit szórakozik és iszogat.. -.-

és szerintetek majd segélyből fog megélni? chö..

f@szp@rasztok..

jah! akkor most felvilágosítanálak titeket az alkoholista szó jelentéséről.. az az alkoholista aki reggel felkel és remeg a keze amíg meg nem issza az első felesét.. akinek elvonási tünetei vannak, aki FÜGGŐ baz+ az az alkoholista..

most úgy tényleg ennyire naivak vagytok?

sztetek melyik tini nem jár bulizni és nem iszik egy kortyot sem?

még a legstréberebb gyereknek az osztályunkba is van kedvenc piája és még ő is eljár bulizni néha..

jah és attól hogy most én azt mondom h a tequila vagy a pálinka vagy mittomén a kedvencem, az még nem jelenti azt, hogy naponta vagy hetente iszom azt a piát baz+..

2010. aug. 24. 17:57
 42/50 anonim ***** válasza:

sörökből: Amstel pulls,heineken,kozel,dreher

borokból: édes, rosé

aztán a többi : jó házipálinka, bacardi rum

ennyi jutott eszembe...

2010. aug. 24. 20:34
 43/50 anonim ***** válasza:
Igazad van ezen az oldalon második.De vannak olyanok akik majd nem bírnak meglenni azért biztos hogy nem egy aki már most elkezdi persze azért eshet jól meg hát mér ne...
2010. aug. 24. 21:06
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Megint a @-os emberkének xD

Hát az jó, hogy orvosira jár meg minden, remélem sikerül is neki...

csak pl engem tökre de teljesen hidegen hagynak a piák -.- Véleményem szerint feleslegesek és haszontalanok... mert aki 17 év alatt már rendszeresen iszik annak meg lesznek a következményei...

Jó, hétvégi partikhoz no comment, télleg elmaradhatatlan a pia, de a beb@szás az nem ...

Sose értettem, mi értelme van egy kva jó bulinak ha másnap nem emlékszel semmire ^^

2010. aug. 25. 07:52
 45/50 anonim ***** válasza:
49%

akkor miről is vitázunk?

egy az hogy nem szoktam minden héten bulizni másik meg az h amikor bulizok akkor se mindig b@szok be.. -.-

azért írtam h szted havi 4 felestől mi bajom lesz?

2010. aug. 25. 12:15
 46/50 anonim ***** válasza:
Nem is neked mondom.. attól semmi bajod nem lesz... csak mondom a véleményem :'D
2010. aug. 25. 15:15
 47/50 anonim válasza:

ne ezen vitatkozzatok már xd főleg mert az összes ponton megsértettétek ezt a szabályzatos izét :P

egyébként a kérdésre: Jagermeister és vodka

16/L

2010. aug. 26. 12:40
 48/50 anonim ***** válasza:
50%
alkoholosból martini bianco, tequila és koktélok, alkohol mentesből meg sprite, málnaszörp :D Amúgy eléggé lesüt hogy milyen nagymenőnek érzed magad attól hogy alkoholt iszol :P :D De nekem mindegy 16/l
2010. aug. 27. 16:57
 49/50 anonim ***** válasza:
KAKAAAAÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D:D:DDDD
2010. szept. 4. 23:06
 50/50 anonim válasza:

pirosvodka, vodkanarancs,vodkasprite ( magában a vodkát gyűlölöm), vörösbor, boroscola,wiskeycola *-*, hideg -meleg neszvikk Kakajóóó :D, mézes pálinka

14/L

2012. szept. 9. 09:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!