Melyik a kevenc piátok? 17 év alattiak
nah jó..
egyik csaj ismerősöm most egyetemista. qva jól tanul és gimibe is jól tanult, mindig kitűnő volt. orvosira jár.
ééééésss minden héten bulizik és be van b@szva..
de ettől még nem lesz alkoholista, h hétvégén kicsit szórakozik és iszogat.. -.-
és szerintetek majd segélyből fog megélni? chö..
f@szp@rasztok..
jah! akkor most felvilágosítanálak titeket az alkoholista szó jelentéséről.. az az alkoholista aki reggel felkel és remeg a keze amíg meg nem issza az első felesét.. akinek elvonási tünetei vannak, aki FÜGGŐ baz+ az az alkoholista..
most úgy tényleg ennyire naivak vagytok?
sztetek melyik tini nem jár bulizni és nem iszik egy kortyot sem?
még a legstréberebb gyereknek az osztályunkba is van kedvenc piája és még ő is eljár bulizni néha..
jah és attól hogy most én azt mondom h a tequila vagy a pálinka vagy mittomén a kedvencem, az még nem jelenti azt, hogy naponta vagy hetente iszom azt a piát baz+..
sörökből: Amstel pulls,heineken,kozel,dreher
borokból: édes, rosé
aztán a többi : jó házipálinka, bacardi rum
ennyi jutott eszembe...
Megint a @-os emberkének xD
Hát az jó, hogy orvosira jár meg minden, remélem sikerül is neki...
csak pl engem tökre de teljesen hidegen hagynak a piák -.- Véleményem szerint feleslegesek és haszontalanok... mert aki 17 év alatt már rendszeresen iszik annak meg lesznek a következményei...
Jó, hétvégi partikhoz no comment, télleg elmaradhatatlan a pia, de a beb@szás az nem ...
Sose értettem, mi értelme van egy kva jó bulinak ha másnap nem emlékszel semmire ^^
akkor miről is vitázunk?
egy az hogy nem szoktam minden héten bulizni másik meg az h amikor bulizok akkor se mindig b@szok be.. -.-
azért írtam h szted havi 4 felestől mi bajom lesz?
ne ezen vitatkozzatok már xd főleg mert az összes ponton megsértettétek ezt a szabályzatos izét :P
egyébként a kérdésre: Jagermeister és vodka
16/L
pirosvodka, vodkanarancs,vodkasprite ( magában a vodkát gyűlölöm), vörösbor, boroscola,wiskeycola *-*, hideg -meleg neszvikk Kakajóóó :D, mézes pálinka
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!