Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik a világ legközömbösebb...

Melyik a világ legközömbösebb munkája?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, vagyis jövőre el kell döntenem, tovább fogok-e tanulni. Ha igen, merrefelé, ha nem, milyen munkát keressek? Már évek óta kínlódok a problémával, de még mindig nem sikerült döntenem: mi legyek, ha nagy leszek? A baj csak az, hogy engem semmi sem érdekel, szerintem én vagyok a világ legközömbösebb embere. :D Informatikát tanulok, de nem érdekel annyira a programozás, hogy ebben helyezkedjek el. Szeretek videót vágni, de a médiában nehéz elhelyezkedni, sokat kell tanulni és iszonyú drága a filmes egyetem. Szeretek vezetni, de a fuvarozás nem nekem való, mint ahogy a KRESZ oktatás sem. Szeretem az állatokat, de a szüleim nem akarják, hogy 4-es 5-ös tanulóként trágyát lapátoljak. Szeretem a gyerekeket, de nincs elég türelmem hozzájuk és túl engedékeny vagyok, meg szörnyen lusta is. Szeretek fényképezni, de annyira nem érdekel, hogy én fényviszonyokat és egyéb izékat nézegessek. És még sorolhatnám. A szabad bölcsészet érdekelne, de egy olyan diplomával 5 év múlva kitörölhetem a fenekem, mert sehova sem vesznek fel dolgozni. Kreatívnak tartanak, de az írás sok meló, ráadásul határidős, és könnyű elbukni benne. Az újságírás meg túl nagy szakma nekem, nem találnám benne a helyem.

Olyan munka kéne, ami mellett marad időm a barátaimra. Valami monoton. Felkelek, bemegyek, megvan, mit kell csinálni, du hazajövök, és onnantól szabadság. Elég, ha annyit keres, hogy lakást fent tudjak tartani, szülinapokon tudjak költeni családra, barátokra. Szóval egy korrekt meló, korrekt tempóval és korrekt fizetéssel, amit nem kell szeretni, csak megtanulni és elviselni.

Ötlet? :D

2010. aug. 23. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Titkárnő. Jól járnál vele... :D
2010. aug. 23. 16:17
 2/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de olyan munka a politizáláson kívül nincs itthon...
2010. aug. 23. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj államigazgatási főiskolára, sőt még az sem kell, aztán irány a bevándorlási hivatal. ha diákként dolgozol, akkor 100% rugalmas a munkaidő és pontosan olyan monoton amilyennek mondod és "nem kell szeretni, csak megtanulni és elviselni" :) én pont ezt nem szeretem, szóval nem is fogok ott dolgozni többet. a multi coop diákszövetkezetnél érdeklődj.
2010. aug. 23. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
annyit h egy lakást fel tudj tartani? legalább 200.ezer ft, és ebből egyél, ruházkodj, és igen a barátaid meg stb... egy kicsit álom világban élsz! örülhetsz ha majd el tudsz egyátalán költözni otthonról, nagyon drága egy lakást fennt tartani, és még az albérlet sem olcsó! min. 50-60ezer plusz a rezsi... szóval nem valami gagyi meló kell ahoz hogy egy normális életszínvonalat fenn tudj tartani... ha meg ilyen monoton melóra vágysz akkor valami irodá munka lenne neked jó, amire rá kell repülni, mert azokat hamar betöltiki ha csak nincs valami ismerősöd akihez mehetnél dolgozni!
2010. aug. 23. 16:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Az elsőnek: jól hangzik :D

A másodiknak és az utolsónak: hát, sajnos ettől a választól féltem xD de nem akarok belemenni abba, milyen gagyi a világ, inkább csak egyetértek.

A harmadiknak: köszi a tippet :) átgondolom.

2010. aug. 23. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha szabad bölcsész leszel, és ki akarod törölni a diplomával a feneked, szívesen segítek. :)

Egyébként ha ennyire érdektelen vagy, akkor menj el múzeumi teremőrnek, hátha felfedeznek téged is, mint a Tabáni Istvánt-.

2010. aug. 23. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!