Mit tegyek, ha egy jelentéktelen kis senkinek érzem magam?
Figyelt kérdés
Nem érzem magam fontosnak. Semmiben sem vagyok jó. Ez halál komoly. Mindegyik barátom jó valamiben (rajzolás, sport stb.), csak én nem. Én szeretnék beszélni, csak nincs mondanivalóm és félek, hogy emiatt nem kedvelnének. Ezért elég visszahúzódó vagyok. Néha hatalmas hülyeségeket mondok.2010. aug. 22. 22:13
2/7 anonim válasza:
Pár éve én is ilyen voltam, de aztán változott vmi, és bírnak, sok haverom van, igaz bnőm ninccs, de idő kérdése!Ahogy én tettem úgy te is nyílj meg! 19/F
3/7 A kérdező kommentje:
És van egy barátnőm. Gyönyörű, nagyon jól tanul, barátságos és rengeteg dologban jó. Csak engem elhanyagol. Jobb akarok lenni, mint ő, de tudom, hogy ez képtelenség.
15/L (ez lemaradt)
2010. aug. 22. 22:19
4/7 A kérdező kommentje:
És hogyan nyíljak meg? A környezetemben mindenki tudja, hogy egy csöndes szürke kisegér vagyok.
2010. aug. 22. 22:20
5/7 anonim válasza:
Engem is így ismertek, járj el bulizni, moziba, sétálni, bnőkkel dumáljál gyakrabban! Én speciel őszintébb lettem, meg nagyobb lett a pofám! 19/F
6/7 anonim válasza:
"meg nagyobb lett a pofám!" Lol :DDDD
Először azt akartam írni, hogy vállalj munkát de látom 15 éves vagy. Akkor talán egy új hobbi?
Nekem segített a munka, mert amikor lett pénzem és sikerült valamit jól elvégeznem akkor fontosnak éreztem magam.
Gondolom ha lenne sikerélményed valamiben te is hasonlóan éreznél.
Én sem vagyok jó úgy különösebben semmiben, de ha olyat kezdek el csinálni, ami érdekel akkor azt szeretni szoktam.
7/7 anonim válasza:
Én is pont uyganilyen vagyok :/ és hát..a munka-dolog nekem nem nagyon segített eddig, és a "barátaim" (azok a nem létezők) sem nagyon..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!