Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki tud pár tanácsot adni...

Karuczka Emma kérdése:

Valaki tud pár tanácsot adni az önkontrollhoz?

Figyelt kérdés

Óvodás korom óta jön rám a sírógörcs értelmetlen dolgok miatt. Most is-fogalmam sincs hogy miért-bőgök. Nagyon rossz mert mikor eszembe jut egy rossz dolog egyből a sírógörcs kerülget. Gondolom stresszes év, karantén, semmi üzenet, ignorálnak, csak a jegyzet átadására vagyok jó, tetszik egy olyan ember, aki próbál minél jobban figyelmen kívül hagyni (amúgy szerintem már rég elege van belőlem) és a legviccesebb az hogy én pontosan tudom, hogy amúgy nem is szeretem annyira, másfelől tudom hogy azzal idegesítem, hogy folyton zavarba vagyok a közelbe, mégsem tudok másra gondolni és leállni.

Ezen kívűl utálom az arcomat mikor bőgök, és zavar is. Mégis gyakran közösségben is előfordul a sírás. Nem tudom hogy mit tegyek.

2021. ápr. 27. 22:08
 1/3 20rd17 válasza:
100%
Hát rám is jönnek ilyen síró görcsök, nekem az sok energiát ad ha leírom a noteszembe. Bárkinek lehet nevezni, naplóírás vagy mit tudom én, de nagyon jól esik. Nekem amúgy sincsenek barátaim szóval ezt velük sem tudnám megbeszélni, így leírom a gondolataim. Meg az is hogy nem próbálok senkinek megfelelni. Sokszor hozzám vágják az antiszoc, depressziós szavakat, de szerintem csak egy érzelmi hullámban vagyok ami próbál letaszítani az utamról. Ha írsz egy történetet amiben te vagy a főhős ami pontosan olyan mint te az is sokat segíthet. Ha gondolod beszélhetünk
2021. ápr. 29. 16:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez nagyon jól esett! Tényleg. Én is gondolkodtam ezen a dolgon. Szerintem egy próbát megér!
2021. máj. 1. 19:51
 3/3 20rd17 válasza:
Remélem jól vagy!
2021. máj. 4. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!