Miért nem találom a boldogságot ?
Nagyon elkeseredett vagy.
Azok a lányok, nők, akik tovább álltak mellőled - mit mondtak, miért mennek el mellőled? Valamit csak felróttak hibádként...
Gondolkodtál efelől?
Szüleiddel, rokonaiddal (unokatestvér, unokanővér), barátokkal - nem tudnád ezt bizalmasan megbeszélni?
Pszichológusnál vagy pszichiáternél még nem voltál? Voltál, de 1-2 beszélgetés után ott hagytad? Ha igen - rosszul tetted.
Nézz körül - tavasz avn. Ébred a természet, mert élni akar. Te pedig el akarod dobni az életed? Nem jól gondolkozol.
Amikor majd lehetséges lesz, menj emberek közé, menj valahova egy társasutazással, járj színházba, kiállításokra, moziba... Törekedj arra, hogy sokat légy emberek között.
Sok sikert!
igen voltam többször de igazán amire én vágyom egy pszihológus se tudja megoldani,hiába beszélem ki magamból ujra vissza tér... a legutobbinak is csak addig kellettem amig ugráltatni tudott majd elfordult. ma irt hogy ne éljem bele magam semmibe mert nem lesz közöttün többé semmi erre tiltott ugy hogy én semmit nem osztottam meg nem kerestem se más. csak egy hű társra vágytam mindig aki minden rosszban s jóban velem van ahogy én is vele. a legtöbbje megcsalt mert ugy volt hogy még fiatal,ezzel magyarázták anno.. pár évig nem is kerestem senkit mert már akkor is fárjt ez a zsákutca élet. aztán volt akit a szülője forditott ellenem pedig én aztán semmi olyat nem tettem ellenük hogy ezt érdemeltem volna. volt aki pl inkább vissza ment hogy adjon egy esélyt az exnek persze az idővel ugyan olyan szakitás lett és persze addigra engem az szintén törölt tiltott..
hűtlen sose voltam ezt hozzá tenném mert tisztelem annyira a páromat hogy ha idáig fajulna a dolog inkább elhagynám. de nem tettem.
boldogsagot magadban kell megkeresned, azt nem kivulrol kapod mint egy ajandekot
a benned levo boldogsagot kell megosztani a partnereddel es nem az o boldogsagan nyereszkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!