Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan jöhetnék rá arra, hogy...

Hogyan jöhetnék rá arra, hogy mi az, amit igazán szeretek?

Figyelt kérdés

Hamarosan végzem az utolsó évemet suliban, és mindig nem tudom mir szeretek, hol vagy mit szeretnék tovább tanulni. Semmi ötletem sincs, viszont egyetemre szeretnék azért elmenni. Nem vágyok rá annyira, de szerintem ha lenne valami ami tetszene és szeretném, akkor biztos örömmel tanulnék tovább.

Jelenleg nálam az az opció, hogy ne tanuljak tovább és menjek el dolgozni, nem él. Szeretnék valamit letenni az asztalra, elérni valamit amire majd büszke leszek.

2021. ápr. 25. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A munkával is elérhetsz dolgokat.

Amúgy akik általában nem tudják azok kihagynak egy évet (dolgoznak stb) és utána jelentkeznek egyetemre.

Nézegesd a számodra tetsző egyetemen a szakokat, meg a mintatantervet (hogy milyen óráik vannak egyes szaknak). Ez nagyon sokat segít majd. Én is találkoztam olyan szakkal anno amire azt mondtam hogy ez miafsz és nagyon tetszett :D

2021. ápr. 25. 11:26
 2/3 anonim válasza:

Gondold át mi okoz neked örömet!

Mondjuk gondold át hogy szereted a gyerekeket? Szeretsz valakivel foglalkozni? Emberekkel szeretnél foglalkozni? Inkàbb csak kevés beszélgetés legyen idegennekel egy nap?

Egyébként majd rájössz, szerintem az is opció hogy még egy évet dolgozol.

Hajrá remélem szuper munkát/egyetemet találsz!!!

2021. ápr. 25. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálj ki sok mindent és előbb-utóbb megtalálod.
2021. ápr. 25. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!