Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek antiszociális...

Szerintetek antiszociális vagyok? 25/F

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy fárasztanak egy idő után a haverok/barátnő mármint jó velük/vele lenni de vágyok a magányra is...pl nem szeretem ha a barátnőm sokáig velem van, mert ha fáradtan hazaérek vagy vizsgaidőszak van örülök, ha lazíthatok tv,gép,alvás nincs kedvem a barátnőmmel foglalkozni..reggel pedig én mindig 8 és 9 között kellek fel aztán kiborít ha mondjuk beállít valamelyik haver vagy a barátnőm reggel 7.kor mert felborítja a ritmusom és elb@ssza az egész napom.

Szóval más, hogy oldja meg, hogy egyedül legyen?

Esetleg antiszociális személyiség lennék? Nem bírom huzamosabb ideig az emberek társaságát..a gimiben is anno suli után mentem egyből haza és örültem, hogy a szobámba lehetek tv-t nézhetek vagy kutyázhatok vagy akármi és végre nem fárasztanak az osztálytársam. Jó persze néha a társaság de folyamatosan nagyon fárasztó.

Ti hogy vagytok ezzel?

2010. aug. 22. 13:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

én totál társasági vagyok, imádom a társaságot, nagy a baráti köröm, rengeteg az ismerősöm, barátkozó típus vagyok.

de amit te leírtál az nem antiszocc hanem inkább visszahúzódó. egyszerűen szeretsz egyedül is lenni és kész.

2010. aug. 22. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!