Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem érzem jól magam itthon,...

Nem érzem jól magam itthon, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Lehet ti nem hisztek az ilyesmiben, de nekem a hangulatom nagyon befolyásolja az a hely, ahol vagyok. Ma jöttem haza, mivel a nagyszüleimnél voltam pár hétig és egyszerűen nem érzem jól magam itt. A nagyszüleim is városban laknak(ahogy én is), de ott aktiv vagyok, beszédes, jókedélyű, tiszta elméjű, itt meg teljesen elpusztulok. Sirni tudnék, annyira sajnálom, hogy hazajöttem. És nem csak a szüleimről van szó, hanem maga a hely.

Nem tudok kibontakozni, nem tudok uralkodni magamon, nem is tudom mi a bajom, de érzem, hogy kellemetlenül érzem magam és nincs kedvem élni. Mi lehet a háttérben ?

Mitől vagyok itthon teljesen más személy, mint ott ?

16/L

2010. aug. 21. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

rendezd át a szobád pl, ha van :) vagy festessétek át, esetleg ti fessétek át...

nekem még szarabb hidd el, nem a házzal van bajom hanem a szüleimmel, de valahogy nemtom elkerülni, hogy találkozzak velük.... (meg mikor éjjel nemtok aludni a részeg ordibálás miatt, másnap meg kiabálnak, h mér eddig alszok... xD)... oké kicsit eltértem a tárgytól XD

2010. aug. 21. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Mozdulj ki! Most is szép az idő!
2010. aug. 22. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem tavasszal ugyanilyen volt. Egyszer csak előjött egy olyan érzés, hogy utálok itthon lenni. Fogtam magam, és mentem arra, ami épp eszembe jutott. És jobb lett sokkal. Amikor hazaérsz, kicsit rossz, de már nem annyira, mint előtte.
2010. aug. 22. 13:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni,mikor hazajövök unokatesóméktól..olyan család ők,amilyenre én is mindig vágytam..két kisebb testvér..de jó lenne..itthon megcsak anyám-apám..senki más..:S
2010. aug. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!