Meik szem szín tetszik nektek?
Figyelt kérdés
nemet is írjatok2010. aug. 21. 20:51
13/25 anonim válasza:
Mélykék. Babakoromban az volt. Vki írta az első oldalon, hogy neki tetszik a szürke szem, de nem nagyon látott még olyat: Na nekem olyan van. :'D
Tetszik még a barna, sötét barna, szinte fekete hajhoz, illetve zöld a fekete hajhoz.
14/25 anonim válasza:
utolsó:
ilyen? mert ez tetszik:D de szerintem ilyen nincs is, csak retus... az összes olyan kékes :(
16/25 anonim válasza:
Ez a kép inkább sárgás..Nekem zöldes inkább. Mert ugye elég furcsa lenne egy totál szürke szem. :D
17/25 anonim válasza:
23:33mas vagyok, az nem mélykék, én a szürkét linkeltem... És ez teljesen szürke, nem zöld, nem sárga, csak kár, hogy nem létezik... pedig én nagyon örülnék ha nekem ilyen lenne :(
19/25 anonim válasza:
Ez sokkal inkább szürke: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!