Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan magányos vagyok, szeret...

Olyan magányos vagyok, szeret engem valaki?

Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 18:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Engem most fog elhagyni a kedvesem, külföldre megy bébiszitterkedni. 2000km lesz köztünk. Karácsonyig nem is láthatom. Szerintem akit sose szerettek, az jobb mint akit szerettek, de elhagynak :-(
2010. aug. 27. 15:16
 32/37 anonim válasza:

Figyelj!

Én is magányos vagyok, nem voltak igazi barátaim régen este mindig elgondolkoztam azon hogy miért nem lehetek öngyilkos, hogy kivel nem tehetem meg ezt, hogy mi a célja az életemnek. Gerincproblémáim vannak, fűzőt kell hordanom, lúdtalpam van, műtötték mindkét lábam is emiatt, laktózérzékeny vagyok, lisztérzékeny vagyok, fogszabályzót is kell hordanom (legalábbis kéne), alacsony vagyok, anyukám rákos volt. Hidd el nem érdemes filózni ezen. Depressziós voltam vagy 2x. De egyszer hihetetlen nagy változás lesz az életedben, hogyha nem csak azt nézed, hogy sokan nem szeretnek ... hanem hogy mennyien igen! És hogy nem csak a rosszat látod mindenben hanem a jót is érszre kell venni. Persze ez jóval nehezebb.És ha ezt megteszed rövid időn belül észreveszed hogy milyen emberek vesznek körül, és hogy érdemes élni! Nekem elhiheted!

Én már tökre boldog vagyok, lezártam életemnek azon szakaszát, ugyan még mindig nincs 100 barátom sem, de van egy pár, és nem is kell hogy annyi legyen! És az is számít, hogy milyen barátok!

Légy türelmes, mert a türelem rózsát terem ...

14/f

2010. aug. 27. 15:29
 33/37 anonim ***** válasza:
Ennyire unatkozol?
2010. aug. 28. 15:45
 34/37 A kérdező kommentje:
miért unatkoznék?
2010. aug. 28. 16:18
 35/37 anonim válasza:
Add meg email vagy msn címedet, és felkereslek, szeretnék veled beszélgetni! Hasonló cipőben járok!
2010. aug. 29. 17:02
 36/37 anonim ***** válasza:
A 16 éves lányok csak beszélgetni akarnak, vagy benne elnnének másban is? ;) :D
2010. aug. 30. 22:49
 37/37 anonim ***** válasza:
írhatsz nekem is privit:)
2011. aug. 14. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!