Felkelek 8:14kor, mert 8:15től van órám. Iszom egy kávét félkómásan, az ágyban, végigülöm az összes órám, lehet kimegyek egy almáért vagy valami, aztán ha vége van a dolognak, átveszek egy másik kényelmes ruhát, befekszem ismét az ágyba, és éjfélig sorozatot nézek. Közben valahol a nap során iszok még pár kávét, és lehet elmegyek boltba, de az is ritka.
Jelenleg ez a rutinom, de ez inkább depresszió, mintsem inspiráló :)
Kb hajnali ½5kor felébredek arra, h rosszalkodnak a macskàk.
Utàna szolid visszaszundi 6ig, akkor csörren a vekker.
Kis énidő,zsebzsötem 6:30ig, utàna adok nekik reggelit, bevàgok valami könnyed reggelit, és sebtiben felöltözöm.
6:55-7:10közt megjön a fuvar, 8ra bennvagyok a munkàban. Kb 8:20-30ig céges reggeli, majd munka. 11:50magassàgàban iràny a menza, és 1ig ebédszünet.
Utàna indul a délutàn. Kb 4:40ig kicsit feszítettebb munka, majd iràny haza 5:10magassàgàban.
6ra hazaérek, kb 5ből 2alkalommal bevàsàrlàs. Vacsiosztàs a cecàknak, míg folyik a fürdővíz. Fürdés kb 7-½8ig, utàna beszélgetek, filmet nézek, majd 10-½11magassàgàban beadom a kulcsot és elalszom.
6:00-kor szól az ébresztőm.
6:25-kor kikelek az ágyból
6:30- 7:00-ig készülödök
Majd sietek a buszra, ami negyed nyolckor érkezik.
Fél nyolckor szállok le
7:40 környékén vagyok bent a suliba
Óráknak legtöbbször negyed három körül van vége.
Később jön a buszom, negyed négy körül.
16:00 körül otthon vagyok.
Ötig pihenek.
17:30-kor fogok neki a tanulásnak
20:30-ig tanulok átlagosan
Beszélgetek a családtagjaimmal.
21:30 körül megyek fürdeni.
22:00-kor már az ágyban vagyok
Egy óráig telefonozok, majd 23:00-kor alszom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!