Elvesztettem minden önbizalmam? Ilyen szar lennék lelkileg vagy nemtudom ...?!
Minden álmom a jogsi szerzes volt, mindig! Ami mar folyamatban is van egy ideje, mar a kresz vizsgam is meg van es az elsosegely is..volt egy forgalmi vizsgam is amin sajnos megbuktam, mert annyira zavarban voltam hogy hibaztam egyet hogy utana mar ugy mentem vegig mint aki eloszor ul volan mogott...szoval megbuktam eleg szegyenteljesen ugyanis az oktatom annyit mondott o tudta es az nap be is fejezte a munkat nyugdijba is ment. (hozza teszem nem miattam, es azt is hogy a vizsga elott mindig azt mondogatta hogy sikerulni fog)
Na de, mivel megbuktam es o az autos iskola vezetoje mondta hogy atiranyit egy munkasahoz akinel folytathatom..aki eleg ellenszenves...
es most honapok ota halogatom hogy ujra vezessek es vizsgazzak..parom mondja mennyek es csinaljammert hat ugye kene a jogsi es a tobbi..de nemtudom, felek..sott rettegek hogy ujra elcseszem es csak rosszabb lesz...mit tegyek? komolyan mar nemtudom
Én is csak bátorítani tudlak. Ne add fel!
Ismerek egyetemet végzett srácot, aki jó tanuló volt, mégis 2x megbukott a gyakorlati vezetésen. Az egyik esete az volt, hogy leparkolásnál hátra menetben nagy közt hagyott ki a másik autó mellett. Szerintem ez igazságtalan volt, hiszen engedhették volna neki, hogy előre-hátra menettel betartsa a helyes távot. Mindez kb. 5 éve volt.
Olyat is hallottam (lehet, hogy pletyka, tehát nem állítom!), hogy egyes autósiskolák ezzel akarják növelni a bevételüket, mert a pótvizsgát fizetni kell. Elítélem.
Amikor én gyakoroltam a vezetést, az oktatóm azzal indított el, hogy menjek, amerre akarok. Kihasználtam az ajánlatát és olyan helyekre mentem, ami nehéz volt (lejtőn felmenetben megállni a kereszteződés előtt akkor is, ha nem volt kinek előnyt adnom a főúton, de ezt mindig mondtam, hogy képzeljük, hogy előnyt kell adnom (és hasonló helyzetek). Fontos, hogy figyeld a táblákat és a tükröket. Vedd számba, hogy min buktál el. Ismételd el gondolatban, de kérjed meg az oktatót, hogy elmehess arra a helyre, ahol elhúztak. Ha kell kérjed meg, hogy ismételhess (esetleg más helyen, de hasonló helyzetben).
Nem megengedett, de olyat is hallottam, hogy valaki a szülőjével, testvérével stb. (akinek volt jogosítványa) elment vidékre a határba, átült a kormány mögé és ott gyakorolták a megállást, hátrálást egy leszúrt gallyhoz, meg hasonlókat.
Ne csüggedj!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!