Mit éreztél (lelkileg) azután mikor elvesztetted a szüzességed?
az elsőnek: pff...
am mindenkinek nagyon kellemes érzés nemtől függetlenül :)
Az első nagyon faszául megmondta :)
Igaz én férfi vagyok, de nekem se okozott problémát. Inkább talán megkönnyebbülést, és boldogságot. Viszonylag későn vesztettem el. ( sőt 21 voltam...) de egy percig nem bánom. Így volt jó.
semmit
kesobb ugy voltam vele hamarabb lehetett volna normalisabb sraccal is csak annyira kicsinek tartottam magam...
pedig o pasinak is jo lett volna... csak akkor koltoztunk.
a szuleink gyerekkorunk ota uzlettarsak voltak, szoval tuti orultek volna a kapcsolatnak hiaba hogy csak 15 voltam o meg 17...vele jobb lett volna
Azt, hogy akkora hülye vagyok, amiért odaadtam magam annak a srácnak, mert én teljes szívemből szerettem őt, vele akartam elveszteni, de ő nem szeretett, nem is voltunk együtt, csak egy hónapja kerülgettük egymást, előtte együtt voltunk. Azon az estén valami megváltozott bennem, és az elutasítás elmúlt, megtettem vele.
Azóta a hajnal óta együtt vagyunk, rá két héttel bevallotta, hogy megszeretett :D
17/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!