Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lehet, hogy minden...

Miért lehet, hogy minden héten alig bírok dönteni ebben az amúgy jelentéktelennek tűnő dologban, hogy mi legyen?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok ahol ugyan távoktatás van, de szakmai gyakorlati félévem van, így én, meg még néhány gyakorlatos, bent lakhatunk a kollégiumban. Viszont nekem már a 2. héten azt mondták a gyakorlati helyemen, hogy nem kell bejárnom, nem kell ott lennem, mert nincs munka, először csak hogy nem muszáj, aztán meg azt, hogy jobb lenne ha nem járnék inkább. Így aztán arról szólnak a heteim, hogy vagy itthon vagyok, vagy bemegyek a nagy semmiért a kollégiumban, csak hogy bent töltsek pár napot, éjszakát. Viszont vasárnap, hétfőn mindig nagyon nehezemre esik eldönteni, hogy mi legyen. Hogy menjek-e vagy maradjak. Nem tudom sose eldönteni, van-e egyáltalán bármi értelme annak, hogy elmegyek oda. Miért döntök ilyen nehezen ilyen jelentéktelen dologban? Főleg, hogy amúgy az itthoni közeggel elég sok problémám van, elég sok minden zavar benne, szóval még örülnöm is kéne hogy ha elmehetek a kollégiumba, de mégis tanácstalan vagyok állandóan. Amikor megyek, akkor vasárnap-hétfőn elmegyek, és pénteken haza.
2021. márc. 28. 04:18
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mert pro és kontra érveid vannak, amiken nem tudsz kiigazodni.

Próbálj ki egy hetet h nem mész és nézd meg mi lesz.

2021. márc. 28. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!