Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ha vonz a börtön?

Normális ha vonz a börtön?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és nem tudom mit kezdjek magammal.Megvan mindenem ami kell de úgy érzem ez kevés,és valami illegális dolgon töröm a fejem mindíg.A börtönben legalább szert tennék kapcsolatokra, és kötelesség nélkül tudnék élni egy darabig amíg megvilágosodok hogy ha kiszabadulok milyen illegális pénzszerzési lehetőséget találjak.

Nem Trollkodok!

2021. márc. 26. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Hát Kérdező csak a szappanért ne hajolj le !
2021. márc. 26. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, szerintem nagyon megbánnád, amikor bekerülnél.
2021. márc. 26. 22:44
 3/10 anonim válasza:
100%

Unatkozó, felső-középosztálybeli tinikre jellemző ez. Valószínűleg semmi nehézség nem volt az életedben, mindent megkaptál. Hidd el, nem neked való hely az, pár nap alatt kicsinálnának. Nincsen benne semmi romantika, semmi menőség és nem karolna fel valami nagy gengszter a két szép szemedért, hanem kihasználnának, csicskáztatnának és halálra szívatnának.

Egyébként ha komolyan így gondolkodsz, érdemes lenne egy pszichológussal elbeszélgetned erről

2021. márc. 26. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, de most mit csináljunk már veled.
2021. márc. 26. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem trollkodsz ja, de akkor normális se vagy, válassz melyik a jobb.

Amúgy meg hajrá, csinálj valamit, csak ne bánts senkit közben, aztán ha bevittek majd mesélj utána az élményeidről, csak akkor nem lesz olyan, hogy oké eddig jó volt már unom, kiengedtek?

2021. márc. 26. 23:37
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, NE HAJOLJ LE A SZAPPANÉRT !!!!!
2021. márc. 26. 23:37
 7/10 anonim válasza:
89%
Nekem szabadulásom után műteni kellet az ánuszomat aztán járhattam fogászatra és pszichológushoz is. Jelenleg is AIDS-es vagyok. Jól gondold meg tesó!
2021. márc. 26. 23:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Na jó csak trollkodtam😂
2021. márc. 27. 00:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam a válaszokra jó volt őket olvasni.
2021. márc. 27. 00:59
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező én szívesen megbilincsellek ❤️❤️😘😘
2021. márc. 27. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!