Nem féltek néha, hogy van valami súlyos jellemhibátok, amit nem vesztek észre?
Figyelt kérdés
Néha hallom, hogy rosszakat mondanak olyan emberekről, akik egyébként próbálnak normálisak lenni, és nem tudnak a negatív megítélésükről.
Pl van valami idegesítő vagy fura szokásuk.
Na, és ezért néha aggódok, hogy nem érzékelem jól a környezetem véleményét rólam... Nem mintha ez cefetül fontos lenne persze.
2021. márc. 23. 12:42
1/4 anonim válasza:
Biztos van rajtad/benned is olyan,amibe egy rossz indulatú idegen beletudna kotni
2/4 anonim válasza:
Én nem, mert nekem mindig megmondják, hogy pl flegma vagyok, meg arrogáns. Mondjuk pont leszarom.:)
3/4 Noren1989 válasza:
Nem, nem félek, van önértékelésem és tudom,h egy kiàllhatatlan g-c1 vagyok.
4/4 anonim válasza:
De nagyon, viszont hidegen hagy.
Eddig azt hittem normális vagyok de egy ideje rájöttem, hogy folyton megbántok másokat dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!