Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem féltek néha, hogy van...

Nem féltek néha, hogy van valami súlyos jellemhibátok, amit nem vesztek észre?

Figyelt kérdés

Néha hallom, hogy rosszakat mondanak olyan emberekről, akik egyébként próbálnak normálisak lenni, és nem tudnak a negatív megítélésükről.

Pl van valami idegesítő vagy fura szokásuk.

Na, és ezért néha aggódok, hogy nem érzékelem jól a környezetem véleményét rólam... Nem mintha ez cefetül fontos lenne persze.

2021. márc. 23. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van rajtad/benned is olyan,amibe egy rossz indulatú idegen beletudna kotni
2021. márc. 23. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, mert nekem mindig megmondják, hogy pl flegma vagyok, meg arrogáns. Mondjuk pont leszarom.:)
2021. márc. 23. 13:13
 3/4 Noren1989 ***** válasza:
Nem, nem félek, van önértékelésem és tudom,h egy kiàllhatatlan g-c1 vagyok.
2021. márc. 23. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

De nagyon, viszont hidegen hagy.

Eddig azt hittem normális vagyok de egy ideje rájöttem, hogy folyton megbántok másokat dolgokkal.

2021. márc. 24. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!