Mi lesz, ha felnőtt leszel? Milyen életet képzelsz el magadnak?
Véleményem szerint már mindenki feltette magának azt a kérdést, hogy: "Mi lesz, ha felnőtt leszek?" - Én legalábbis nagyon sokszor.
Arra lennék kíváncsi, hogy ki - milyen felnőttkorról álmodik? Értem ezalatt a következőket:
- Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá(ka)t, mi lesz a szakmád?
- Milyen házban - és hol fogsz élni?
- Lesz esküvőd, férjed/ feleséged, gyereke(i)d? Ha igen, milyen lesz? (Mi lesz a házastársad szakmája? Milyen ember legyen? Hány gyermeked lesz, és mi lesz a nevük?)
- Van valami különleges - átlagon felüli vágyad, álmod? (pl.: űrhajós lenni, stb. stb.)
- És bármi, amit le szeretnél írni, ami a terveid között van?
Remélem, tetszeni fog a kérdés, és sokan fogtok válaszolni! (Ja, és várom a fiúk válaszát is - úgy, mint a lányokét!)
Köszönöm, hogy elolvastad a kérdést, és válaszolsz! További szép napot kívánok Mindannyiótoknak!
#1Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá(ka)t, mi lesz a szakmád?
Miután leérettségiztem, egy nyelvvizsgával a zsebembe, nem szeretnék rögtön egyetemre menni, hanem kimennék Angliába au pairnek, és egybeiktatnám ezt a 2012es olimpiával, hogy ott szurkoljak a magyaroknak.
Építészmérnök szeretnék lenni és bp-n szeretném elvégezni az egyetemet.
Eközben szeretnék kézilabdázni és eljutni legalább NB1/B-ig.
#2 Milyen házban - és hol fogsz élni?
Először Budapesten szeretnék élni albérletben egy olyan társaságba csöppenni bele mint a Jóbarátok.
Aztán jöhet egy ház valahol Bp-n vagy Nyugat-Dunántúlon. Mivel építészmérnök akarok lenni a legszebb házat fogom magamnak megtarvezni, nagy kerttel szép környezetbe. Jó szomszédokkal!!!!
#3 Lesz esküvőd, férjed/ feleséged, gyereke(i)d? Ha igen, milyen lesz? (Mi lesz a házastársad szakmája? Milyen ember legyen? Hány gyermeked lesz, és mi lesz a nevük?)
Ha lesz feleségem ( HA lesz) akkor azt szeretném, hogy ő is kézilabdázzon valamilyen szinten ( ez az egyik legfontosabb elvárás:P)
A gyerekekből sokat szeretnék legalább négyet! Ebből 1-2őt örökbefogadni.
Mindegyik gyermekemet járatnám sportolni kicsi koruktól kezdve, hogy tanuljanak küzdeni egy célért küzdeni, és hogy alázatot tiszteletet tanuljanak.
Mi legyen a nevük? Gőzöm sincs talán, ha lesz egy lány Lénának nevezném.
#4Van valami különleges - átlagon felüli vágyad, álmod? (pl.: űrhajós lenni, stb. stb.)
Szeretnék egy kutyamenhelyt létrehozni.Szüleimnek nyugodt idős kort adni. Bejárni világot.
kb ennyi...
16/F
10 éve feltettem ezeket a kérdéseket.- Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá(ka)t, mi lesz a szakmád?
- Milyen házban - és hol fogsz élni?
Akkor panelban akartam, most családi házban élek, még két évig a szüleimmel.
- Lesz esküvőd, férjed/ feleséged, gyereke(i)d? Ha igen, milyen lesz?
Szerettem volna férjhez menni, és három gyereket.
Októberben lesz az esküvőm, márciusban babám.
(Mi lesz a házastársad szakmája? Milyen ember legyen?
Erről nem volt tervem, de arról igen, hogy jó ember legyen, és ez maradéktalanul be is jött!
Hány gyermeked lesz, és mi lesz a nevük?)
Hármat szerettem volna, de sajnos úgy néz ki, hogy kettőnél meg fogunk állni, vércsoport-probléma miatt.
Ha fiú, Bendegúz, ha lány, Kitti lesz!
- Van valami különleges - átlagon felüli vágyad, álmod? (pl.: űrhajós lenni, stb. stb.)
Különleges vágyam nem volt. Csak boldognak lenni, és az bejött.
- És bármi, amit le szeretnél írni, ami a terveid között van?
Szerettem volna tanítani, amióta az eszemet tudom. És már négy éve tanítok! :)
Remélem, tetszeni fog a kérdés, és sokan fogtok válaszolni! (Ja, és várom a fiúk válaszát is - úgy, mint a lányokét!)
Csak hogy láss egy kész életutat (na jó, ez még messze van az életúttól.) De azért, remélem, tudtam segíteni!
26/L
Hogy tervezed, ha befejezed az iskolá(ka)t, mi lesz a szakmád?
-Pszichológus szeretnék lenni.
Milyen házban - és hol fogsz élni?
-Nagy,kertes házban fogok élni a családommal egy faluban.
Lesz esküvőd, férjed/ feleséged, gyereke(i)d? Ha igen, milyen lesz? (Mi lesz a házastársad szakmája? Milyen ember legyen? Hány gyermeked lesz, és mi lesz a nevük?)
-Nagy esküvőt szeretnék,minimum 150 vendéggel.A férjem a barátom lesz,aki vegyészként szeretne majd dolgozni.Nagyon kedves,megértő,őszinte és romantikus.2 gyereket szeretnék,egy fiút,egy lányt.A lánynak az lesz a neve,hogy
Hanna, a fiúnak Márk.
Van valami különleges - átlagon felüli vágyad, álmod? (pl.: űrhajós lenni, stb. stb.)
-nincs.
És bármi, amit le szeretnél írni, ami a terveid között van?
-A mézesheteket Párizsban szeretném tölteni.
- Orvosnak készülök.
- Egy lakásban, valamelyik nagy városban külföldön, mondjuk Angliában, de Magyarországon semmiképpen sem, soha.
- Nem akarok kapcsolatot.
- Nincs semmi féle álmom.
- Szeretnék jól gitározni.
1.korrupt ügvéd
2.luxusvilla
3.nemtom
4.világuralom
5.nemtom
1: Vagy pincér vagy orvos (végül is mind 2 lehet).
2: Panelban és Budapesten szeretnék.
3: Egyszer biztosan. Mindegy, hogy mit dolgozik, de azért kereteken belül (tehát ne legyen k***a). Szeretnék 3 gyereket, 2 lányt és 1 fiút. Bence, Adrienn és Nikolett nevek tetszenek.
4: Nem igazán, csak szeretnék megtanulni vezetni (a kuplung miatt nekem ez még most álom).
5: Terveim...annyira nagyon nem tervezgetek, mert nem biztos, hogy úgy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!