Mit lehetne csinálni ez ellen?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy ha valaki bajt csinál, például suliba nem tanul az osztálytársam, és a töritanár leordítja a fejét, akkor én legszívesebben elbújnék szégyenemben, meg ilyen hasonló dolgok, de eléggé idegesít, mert nem akarom ezt, nem akarok "szenvedni" miatta, szeretnék kinőni ebből az egészből, és remélem sikerülni fog. Amúgy 13/F2010. aug. 18. 23:09
1/6 anonim válasza:
Én meg olyan vagyok, hogyha engem szidnak vagy valaki mást röhögőgörcsöm lesz XD
2/6 anonim válasza:
röhögő görcs:D az szép
egyébként ezt nem tudom miért van.. nem magadt kéne szégyelned a másik miatt. :/
3/6 anonim válasza:
Szerintem meg: "Akinek nem inge, ne vegye magára."
Én az osztályfőnöki órákat szeretem. Ott általában mindig lecsesznek valakit.:D
4/6 anonim válasza:
jaaj a jó kis ofő órák*-* már hiányoznak:)
5/6 anonim válasza:
Pofázz be a tanárnak, akkor legalább lesz okod így viselkedni.
6/6 anonim válasza:
nyáá, nekem is röhögnöm kellXDXD
egyébként próbálj meg nem foglalkozni vele, úgyis kinövöd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!