Mit lehet csinálni a hangyák ellen, mik a jó rovarirtók, amik tényleg használnak?
Figyelt kérdés
tavasszal és nyáron mindig bejönnek a szobámba hangyák, az ablakomnál és iszonyú sok bejön, ott lepetéznek,szaporodnak:S szerintem valahol a falak között jönnek be lécci segítsetek mit tudok velük csinálni2011. máj. 7. 13:49
1/2 anonim válasza:
Van hangyairtószer, az speciálisan ellenük való. Vonulási útba kell permetezni. Ha nincs kéznél semmi, marad a régi módszer (például a takarítás sokat segít).
Vagy a kis tálkában sör/cukros víz a vonulási útba, vagy a padló sós vízzel felmosása, esetleg terpentin, azt sem szeretik. Ha az ablaknál jönnek be, használj ellenük paradicsomot. A növény szárát nem bírják, de ugyanígy segít a levendula is.
2/2 anonim válasza:
Sütőport szoktam kiszórni oda ahol látom a hangyákat és 1 napig hagyom is ott.Ajánlani tudom,részemről ez bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!