Mit tegyek, ha hiányérzetem van, mert nagyobb hírnevű gimnáziumban is tanulhatnék?
Szerintem ez nem a te hibád. Az iskolákban általános dolgokat tanítanak csak, amik önmagukban semmire sem jók. Mivel szeretnél foglalkozni?
Ha jók voltak az évek, akkor ne sajnáld!
Én a Lónyayban voltam gimnazista. Sokáig sajnáltam, hogy itt maradtam, lesajnáltam a sulit.
Bár nem tettem emeltet egyik tárgyból sem (2020 előtt végeztem), nem voltam kiemelkedő tanuló, helyt tudtam állni az egyetemen.
A ballagásom után pár évvel veszem észre, hogy a felhozatalhoz képest nemhogy nem rosszabb, hanem még jobb is volt a régi Lónyay (azóta rengeteg régi tanár elment).
Rokonom magántanár, borzasztó, hogy bizonyos középiskolákban mennyire botrányos az oktatás.
Azt nem tudom, hogy a te gimid milyen.
Szerintem, főleg érettségi után már nem éri meg azon búslakodni, hogy milyen középiskolába jártál. Felesleges.
F
Szoktam segíteni.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!