Csak nagyobb testvéreim vannak és látom az ő szokásaikat, ezért én is várom, hogy nagy legyek. Félek, ha ezen gondolkodom elszállnak a 13 éves éveim és majd az lesz a baj, hogy elpazaroltam. Mit szoktak csinálni a 13 évesek?
Na persze!
Ha te 19 vagy akkor miért nem segítesz az öcsédnek?
És ha annyi lennél akkor tudnád hogy kell megfogalmazni egy kérdést helyesen!
Attól függetlenül jelentve lett a kérdés
Mi van? Béna vagy magyarból???
Ezt majd a moderátor eldönti!
De érdekes már az is h a felhasználóneved az h
Miért törli ?
A másik meg az h ilyenkor már rég aludnia kellene az öcsédnek vagyis neked. Vagy a kérdések helyett elővenni valamit amiből tanulhatsz egy kis magyar nyelvet!
Beszélni sem tudok jól. A felhasználó nevem is azért az mert a nevem Mészáros Ildikó Tünde és ebből jött a "miért" és otthon az a "törli" egy szálló ige. Anyával és a testvéreimmel találtuk ki ezt a nevet. Gondoltam, hogy nem jó ötlet, de elfogadtam.
Egyébként nyaralni vagyunk és most jöttünk haza a pizzázásból. Nem szeretném, ha tönkretennéd ezzel a napunkat! (Egyébként az öcsém már alszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!