Verekedtél már? Milyen volt?
Ha igen nyertél vagy vesztettél?Milyen érzés volt?
tudom volt már ilyen kérdés de kiváncsi vagyok
Párszor kezdeményeztem bunyót jah, de bevertem egyet, és csak a pislogás követte az akciót.
19/F
Nem vagyok balhés alak de néha elpattan nálam a damil. Csak úgy sohasem volnék képes senkit sem megütni, de ha engem bántanak vagy valakit akit szeretek akkor elborítja az agyamat egy olyan vörös köd és azután nem érzek fájdalmat. Először dobogni kezd kétoldalt a fejem, forróságot érzek, aztán hirtelen nagyon nyugodt vagyok, tisztán látom magam és a szemben álló fél súlypontjait, gyengéit. Akik látták, azt mondták, ilyenkor félelmetes vagyok =D de ha ezután is bosszantanak akkor jön az említett vörös köd, ami után alig emlékszem valamire. Csak nézek csodálkozva hogy jé ez én voltam. Nem vagyok híve a ,,nőies pofozkodásnak". Ha meg kell védenem magam vagy a barátaimat, biztos nem az ellenfél haját kezdem tépni.
Sok kell amíg idáig fajul a dolog, eddigi életemben kétszer fordult elő ilyen eset. Egyszer az asztmás szívbeteg tesómat egy vadidegen pasas szó nélkül lerántotta és rugdosni kezdte az utcán. Bekattantam és a rendőr szedett le róla. Nem hitt a szemének, én a 40 kilós lány akinek a bakancsa több kiló mint ő, eltörtem a pasas orrát, összekarmoltam és többször meggyomroztam, ilyenek. Igazából nem sokra emlékeztem, amit én kaptam, az is csak később kezdett fájni.
A másik amikor ki akartak rabolni, egy nem napon barnult kb. 15 éves gyerek letépte a táskámat, egy villamosmegállót lefutva elkaptam, kigáncsoltam, leb.asztam a földre és addig vertem a fejét az aszfaltba amíg vissza nem adta a táskámat meg a zsebéből amiket már futás közben kiszedett belőle.
Ennyi és remélem, nem kerülök többé olyan helyzetbe hogy ilyen megoldásra legyen szükség.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!