Verekedtél már?
A sztori egyszerű.
Rendkívül higgadt vérű vagyok, nagyon-nagyon ritkán tudnak verekedésre kényszeríteni.
Volt egy nálam fél évvel fiatalabb gyerek, aki mindig bepofázott nekem, nem hagyott békén, beszólogatott. Egy idő után már kiborult a bili, megfogtam a nyakát, és nekitoltam a nyakánál fogva a falhoz. Ha az angol tanár nem jön be és állít le, megfojtom.
Íme a szitu:
Egy osztálytársam megjegyzést tett egy bizonyos dologra (nem arra :)) énmeg beb*sztam neki egy olyat hogy 2 foga kiesett. Azóta kussol.
Íme a történet:
Egyszer egy osztálytársamat (lány) megfenyegették a C nemzet tagjai. Másnap mikor mindenki ment haza a suliból láttam rajta, hogy fél elindulni. Megkérdeztem, hogy mi a baj és kiderült, hogy megtörtént ez a fenyegetés. Elindultam vele és a téren már vártak minket. Mikor hozzáértek azonnal vettem elő a késem és használtam is. Bár én is kaptam de ők húzták a rövidebbet. Nem vagyok agresszív típus, de azt nagyon nem kedvelem ha bántanak egy hozzám közel álló személyt.
Volt több is.
Az egyik úgy történt hogy egy osztálytársam olyat mondott rám ami megalázó, lenéző és visszaszóltam neki és ő berágott hogy én milyen jogon szólok be, ki vagyok én.
Nekem jött én meg megvédtem magam.
Általános iskolában is volt egy gyerek aki állandóan piszkált, egyszer túllőtt a célon és meg akart verni.
Én sose kezdtem verekedést de nem akartam magam hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!