Igazi skinhead vagyok?
Szia!
Szerintem leginkább tartozni szeretnél valahová, úgy, mint én. Sokakkal megesik ez.
Én elég sok hülyeséget kipróbáltam eddig, a mai napig nem vagyok biztos a nézeteimben szinte semmilyen téren sem.
Valójában nem szükséges valamilyen nagy közösséghez tartoznod, mint például a skinheadek, punkok, anarchisták, hippik, stb. Fontosabb lenne, hogy legyenek barátaid, akikkel jól kijössz.
Ha mégis szeretnél egy nagy csapathoz tartozni, akik támogatnak, biztosan vannak, akik szívesen bevesznek maguk közé, szerintem is jó fej személy lehetsz.
Valójában pedig az vagy, aminek érzed magad.
Fel a fejjel, majd csak megtalálod a saját utadat, amin boldogan haladsz majd előre! :)
Sok sikert kívánok mindenhez!
17/L
1. Skinhead-ek már nincsenek. Mint ahogy hippik sincsenek már sehol...
2. Magyarországon nincs igazán sok migráns.
3. Ha már közösséget keresel akkor keress olyant ami létezik és ad is neked valamit mint pl valamilyen küzdősport egyesület!
4. Semmi baj ha nem utálod a cigányokat. Azokat nem is kell utálni csak az alja embereket, de akkor se a bőrszínük miatt hanem az életvitelük miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!