Neha minden vagyam hogy baratom legyen, neha meg ugy orulok
hogy nincs. Akkor hogy is van ez?
1/10 anonim válasza:
Szia! Igen, ez annak a példája, hogy még nem igazán vagy érett egy kapcsolathoz, mert Te sem igazán tudod mit akarsz. Vagypedig az a gond, hogy enm voltál szerelmes egyik srácba sem, akivel eddig lehett volna valami.. Márpedig ha valakivel szeretnél egy komolyab kapcsolatot, oda nem elég csak az elhatározás..:) ezt tapasztalatból mondom. És amúgy is egyszer eljön az igazi, és akkor te is érezni fogod, hogy ő az, és magabiztos jelented ki hogy kell neked:P
2008. dec. 3. 15:46
2/10 A kérdező kommentje:
Az az igazsag hogy van egy kiszemeltem, nemhazudok, kb 1 eve. Es nagyon tetszik...ugy tulajdonsagai mint maga o is. De vele se tudom igazan mit akarok. Az a helyzet hogy azt nemtudom, hogy neki tetszem e vagy nem. En meg 'szerelmet vallani' neki nem igazan akarnek. :S
3/10 anonim válasza:
Figyelj.. veszteni nem vesztes semmit ha megprobálod.. na persze enm ugy h rárontasz, hanem finom imerkedsz vele, találkozgattok, és már eltelt az az idő, ami alat megismered jol, és tényleg olyan amilyenre számitottál, akkor kialakul az érzés is amit felé táplálsz:)
2008. dec. 3. 19:24
4/10 anonim válasza:
lemaradt: körülirhatod amit érzel..:) vagy ha beszélsz neki a szerelmi életedröl akkor ő is fog az övéröl.. avgy valahogy rátapintani a lényegre h te bejösz neki..csak jolkell terelgetni a beszélgetést:)
2008. dec. 3. 19:27
5/10 A kérdező kommentje:
Hat msn-en eleg regota beszelunk mar, es teszem azt hozza NAGYON jol egyezunk. De az a helyzet, hogyha valami 'szerelem'-felesegrol van szo...pl. ezelotti kapcsolatok, vagy baratnok (neki), mindig eltereli a temat. Mindig!! Es egyszer kicsit idegesebb lettem, es irtam neki, hogy eljonne velelem egy buliba ? Es azt irta, hogy a buliba nem mert nem ismerne senkit, de talalkozni velem igen. Es BUMM...ujra elterelte a temat. Meg valaszolni se tudtam. Ugyhogy nem meg tertem azota vissza a dologra....De azota is sokat beszelunk. Ugyhogy nemtudom mit tegyek.
6/10 anonim válasza:
egyébként ha annyira terelt a találkozással kapcsolatban, akkor nemtudom.. probáld meg nyomatékosabban, konkrétan megbeszélni vele a talit, ne pedig általánoságban.. végülis akkor kiderül hogy szeretne-e találkozni veled vagy sem..:)
2008. dec. 4. 18:24
Hmm.. érdekes szituáció.. lehet h tudat alatt (pl ha rossz napod van) úgy érzed, hogy 1 baráttal csak gond lenne (hozzá kéne igazítani az idődet, egyszer be kéne mutatni a családnak..stb.), nem biztos h magára a kapcsolatra nem állsz készen, csak lehet h pl túl sokat gondolkodsz, hogy mi milyen következményekkel járna.. másrészt viszont vágysz rá, hogy legyen.. ez ilyen kettős érzés.. próbálj azon gondolkodni, hogy miben lenne jobb, ha lenne.. ami a srácot illeti..szerintem tetszel neki, hiszen azt írta Veled találkozna.. valószínűleg ő sem tudja pontosan, hogy te hogy érzel iránta.. és ha mondjuk nem vágta le elsőre, hogy a bulisat miért kérdezed..háát..lehet, hogy csak még jobban összezavarodott.. egyébként az is lehet, hogy pont a tapasztalatlansága miatt tereli folyton a témát, lehet, hogy nem biztos magában..Finoman próbálj közeledni hozzá :)
2008. dec. 16. 18:54
8/10 A kérdező kommentje:
Az utolso valaszolonak.
Hat mindenkeppen nagyon jol lattad meg a dolgokat szerintem, es azthiszem teljesen igazad van.
A multnap, elmondtam a sracnak, hogy tetszik nekem, es aztmondta hogy talalkozhatnank, hogy ezt begbeszeljunk, es akkor elment valahova. Azota is folyton beszelunk, de nem hozta meg fel a talalkozas temat.
Tudod, nemsok baratnoje volt, pontosabban en is csak egyrol tudok, aki allitolag kulfoldi volt, es osz-visz ket hetet tartott. Ugyhogy valszeg a tapasztalanlansag lehet a dolgoban...gondolom.
Vagy el sem tudom kepzelni, mert miota elmondtam, megjobban egyezunk, megkedvesebb mint azelott. De kihivni, meg mindig nem hiv...
Az utolsó válaszoló vagyok :D
Hát örülök, h elmondtad neki és így reagált. :) Ha tényleg csak 1 (?) barátnője volt az sztem mindent megmagyaráz.. Gondolom azért nem hozta még fel a témát újra, mert nem teljesen dolgozta még fel, h közölted h tetszik neked (miközben neki kellett volna lépnie).. vagy nem tudom..nem egyszerű eset a srác :D de szerintem 1 héten belül biztos szóba kerül. addig sztem ne hozd fel, mert lehet megijed. Jól elvagytok, biztos lesz randi ;) de ha 1 hét múlva se hozza fel, finoman rákérdezhetsz, hogy áll-e még a találkozás? Remélem összejön :)
2008. dec. 20. 18:13
10/10 A kérdező kommentje:
Hm...olyan jo olvasni amiket irsz XD...komolyan mondom.
Amugy most penteken volt egy buli, es tobbszor is megkerdezte, hogy en megyek-e. Mikor en is rakerdeztem, hogy o jon, aztmondta, hogy "haaat nem mert a testverevel kell elmennie nemtudom hova...bla bla". Ugyhogy nemtudom, hogy ezt csak egy kifogas volt, vagy tenyleg nem tudod eljonni, de miert talalta volna ki ? Hisz, ma is ramirt.
Fura egy eset, szerintem meg a Joisten se erti a gondolkozasmodjat. :D
Kapcsolódó kérdések: