Mit tegyek? Félek az iskolától! :S
Sajnos elment a legjobb barátnőm, így nem tudom, hogy mit tegyek. Alapvetően mindenkivel jóban vagyok,de a közös hangot még úgy igazán senkivel sem találtam meg. Most MSN-en beszélek velük,de már össze is vesztem egy pár emberrel. Félek, hogy kiközösítenek vagy csúfolnak. Nincs velem nagy baj, olyan vagyok mint a többiek. Jól tanulok, a legjobbak között vagyok. Hogyan szerettessem meg magam?
Bocs hogy hosszú lett. Lécci ne írjatok sértő válaszokat( könnyen magamra veszem)
Köszii: 14/L
14:31-es vagyok
Ha nem vagy olyan stréber féle(szerintem nem vagy az)és jófej vagy,lehet veled beszélgetni akkor nem hiszem,hogy csúfolni fognak.
És 1 valaki sincs akivel megtaláltad/megtalálnád a közös hangot?
Nem vagyok stréber, nem is nyalizok a tanároknak. Remélem, hogy nem lesz semmi baj. Köszönöm a tanácsokat.
Ja és van egy-két fiú is akikkel tavaly jókat beszélgettem. Bennük az a jó, hogy nem féltékenyek, titkokat sem árulnak el.
Utolsónak köszönöm az ajánlatot, ha lesz e gy kis időm írok :)
a csúfolással ne foglalkozz. emlékszem még 5-6.os voltam amikor engem is nagyon bántott minden rossz szó.
De később (most) annyira nevetséges visszagondolni rá, hogy 'csúfoltak' és én meg megsértődtem vagy rosszul esett majd meglátod...
Szia!
08-17 14:43-as vagyok.
Milyen eddig a suli?
(még mindig írhatsz emailt ha gondolod) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!