Mit tegyek? Félek az iskolától! :S
Sajnos elment a legjobb barátnőm, így nem tudom, hogy mit tegyek. Alapvetően mindenkivel jóban vagyok,de a közös hangot még úgy igazán senkivel sem találtam meg. Most MSN-en beszélek velük,de már össze is vesztem egy pár emberrel. Félek, hogy kiközösítenek vagy csúfolnak. Nincs velem nagy baj, olyan vagyok mint a többiek. Jól tanulok, a legjobbak között vagyok. Hogyan szerettessem meg magam?
Bocs hogy hosszú lett. Lécci ne írjatok sértő válaszokat( könnyen magamra veszem)
Köszii: 14/L
legyél ott velük,mondjál vicces dolgokat, és segíts ha kell. ja,és add magadat :)
ha gondolod szívesen beszélgetek veled :)
Én is ugyanígy vagyok... És a barátnődön kívül senki sincs, akire számíthatsz, igaz?
Járj a kedvükben... De nyalj! Légy jó kedvedben, segíts másokon!
utolsó vagyok
ha 8.ba mész akkor már ismered az osztálytársaidat,ők is ismernek téged nem hinném,hogy meg kell szerettetni magadat.
Esetleg próbálj egy olyan valakit keresni akivel kicsit jobban kijössz.
De azt nem értem,hogy miért csúfolnának?
Ezt az 1 évet még csak kibírod velük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!