Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Félek az iskolától...

Mit tegyek? Félek az iskolától! :S

Figyelt kérdés

Sajnos elment a legjobb barátnőm, így nem tudom, hogy mit tegyek. Alapvetően mindenkivel jóban vagyok,de a közös hangot még úgy igazán senkivel sem találtam meg. Most MSN-en beszélek velük,de már össze is vesztem egy pár emberrel. Félek, hogy kiközösítenek vagy csúfolnak. Nincs velem nagy baj, olyan vagyok mint a többiek. Jól tanulok, a legjobbak között vagyok. Hogyan szerettessem meg magam?

Bocs hogy hosszú lett. Lécci ne írjatok sértő válaszokat( könnyen magamra veszem)

Köszii: 14/L

2010. aug. 17. 14:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

legyél ott velük,mondjál vicces dolgokat, és segíts ha kell. ja,és add magadat :)

ha gondolod szívesen beszélgetek veled :)

2010. aug. 17. 14:18
 2/18 anonim válasza:
100%
Nem kell félned, minden ok lesz. És előre ne rágódj azon, hogy kifognak közösíteni, nem is bíztos, hogy úgy lesz
2010. aug. 17. 14:20
 3/18 anonim ***** válasza:
22%

Én is ugyanígy vagyok... És a barátnődön kívül senki sincs, akire számíthatsz, igaz?

Járj a kedvükben... De nyalj! Légy jó kedvedben, segíts másokon!

2010. aug. 17. 14:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
hányadik osztályba mész?
2010. aug. 17. 14:22
 5/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszii mindenkinek a válaszokat. 8.-ba megyek csak késtem évet.
2010. aug. 17. 14:25
 6/18 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2010. aug. 17. 14:28
 7/18 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

ha 8.ba mész akkor már ismered az osztálytársaidat,ők is ismernek téged nem hinném,hogy meg kell szerettetni magadat.

Esetleg próbálj egy olyan valakit keresni akivel kicsit jobban kijössz.

De azt nem értem,hogy miért csúfolnának?

Ezt az 1 évet még csak kibírod velük! :)

2010. aug. 17. 14:31
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
utolsó vagyok még mindig én kérdeztem,hogy hányadikba mész és utána írtam még egyszer.
2010. aug. 17. 14:32
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok budapesti, sem nagyvárosi. Egy kisvárosban lakok,az északkeleti országhatár közelében. Bocs hogy nem írtam le pontosan, remélem ennyi is elég, de ha nem akk szólj :)
2010. aug. 17. 14:33
 10/18 anonim ***** válasza:
írhatnál pm.et.szívesen megismernélek:D én is szabolcsi vagyok
2010. aug. 17. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!