Fiúk, szerintetek unalmas ha egy lány elmeséli nektek hogyan utazott oda hozzátok, mit történt meg ilyenek? Mi az ami érdekel titeket, a "mindenen" kívül?
Figyelt kérdés
Nem vagyok beszédey, de mégis akarok valamit én is mesélni a srácnak és ezzel kezdeném, hátha utánna beindulok. Ritka unalmas életet élek és nem igen van más valami amit tudnék mesélni.2021. febr. 17. 18:07
1/5 anonim válasza:
Ha először jársz nála és messziről utazol, akkor nyilván ez a legelső, ami az eszedbe jut érkezés után. Ha kicsit uncsi, színezd ki. Úgysem tudja leellenőrizni. :)
2/5 anonim válasza:
Elmesélheted, de ha látod, hogy unja, rövidítsd le.
A fiúkat ilyenkor egyszerű dolgok érdeklik, ne bonyolítsd túl.
Kérdezheted pár dologról, arra biztos válaszol valamit.
Ha eltaláltad, ami érdekli, akkor hosszasabban is válaszol.
Ha téged is érdekel a téma, akkor helyben is vagytok - ha nem, akkor ne erőltesd, mert ciki, ha semmit nem értesz hozzá, mégis beszélni akarsz róla. Akkor hadd beszéljen ő.
3/5 anonim válasza:
Nem fogja érdekelni. Max 2-3 percig. Ha lány vagy és fiúhoz mész, akkor dugni akar ( ha nem rokonok vagytok ) nem a hülyeséget hallgatni. Főleg nem tini korban és főleg nem egy távismeretségben.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Nem, nem csak dugni akar. Nem először mentem hozzá, s visszajárni nem igazán szoktak, ha nem.érdekel többre a másik fél. Meghát ezt el is kondta, hogy többet akar egy ''''''dugásnál''''''..
2021. febr. 22. 06:52
5/5 anonim válasza:
Ha ezt tudod és ennyire biztos vagy akkor miért kérdezel ilyet? Ha többet akar akkor bármiről lehet beszélgetni.
Amúgy nagyon aranyos vagy hogy elhiszed hogy így van , mert “azt mondta”. Hány éves vagy és milyen időközönként talàlkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!