Miért van ez, mi van velem?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és hetero. Viszont esztétikailag jobban izgat egy női test, mint egy férfi, de tudom, hogy nem tudnék mit kezdeni egy nővel, és hogy nekem pasira van szükségem. Ha látok egy dögös nőt arra gondolok, hogy a szerelmem mennyire beindulna rá, stb. Lehet ezért is izgat a női test? Alapvetően is izgat a gondolat, hogy mással élvezkedik a szerelmem, ugyanakkor bosszant is, és nagyon féltékeny lennék, ha valósággá válna. Hallottam erről a cuckold dologról, de én nem akarok ilyen lenni. A barátomnak nem merek előállni ezzel, félek tönkretenne mindent. És én is összetörnék, hogy nem elég nekem csak Ő. Vele tervezem az életemet, és ő is velem. Ha belemenne lehet az lenne a bajom, vagy ha eljutnánk odáig hogy megvalósuljon lehet ott menne tönkre minden a részemről. Nem is akarok szembesülni azzal a részével, hogy esetleg tényleg végignéznék egy ilyet. Érett emberek véleménye érdekelne. Kétségbe vagyok esve. 20 éves vagyok amúgy.2021. febr. 15. 16:53
11/11 anonim válasza:
Kamu, pasi kérdező nőnek kiadva magát.
Következőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!