Lusta vagyok vagy depressziós? Miért nem vagyok képes alapvető dolgokra?
Figyelt kérdés
17/L. 2020 májusban elkezdtem fogyókúrázni, hatalmas akaraterőm volt. Hónapokig csináltam csak mellette szedtem Gymbeam Nero kapszulat. Ellustultam a nyari pincer gyakorlatom alatt mert kifarasztott es az edzest abbahagytam. Elkezdtem a kaloriakat szamolni es mar nyar vegere nem volt etvagyam egesz nap es szinte koplaltam. 68 kilorol 55kg lettem augusztus kozepere. Elkezdtem halucinalni stb bekerultem korhazba. Gyermek pszichiatria. CT vizsgalat, nem mutatott ki semmi rendellenesseget. Az idegrendszerem leszivta a zsiregeto kapszula. Elkellett kezdenem nyugtatokat szedni. Aztan abbahagytam, kozben jottek fel ram a kilok. Lusta lettem, semmit nem csinalok semmi nem tud erdekelni. A milt evekben 5os atlagom lement eppen hogy 2esre. Most felev miatt osztalyozo vizsgat is kell tennem mert csomoszor nem jartam be suliba es online alatt nem adok be semmit. Kizarolag a baratom mellett erzem magam biztonsagban es jol. Egyedul vagyok akkor csak fekszem reggeltol estig, zabalok es elhanyagolom magam. Most 63kg vagyok. Elhataroztam hogy matol egeszsegesen eszem, szamolom a kaloriat de nem koplalok es szepen lefogyok. Mivel eleg alacson vagyok 157cm). Viszont ugyanugy nincs kedvem semmihez, onbizalomhianyos vagyok es ha tukorbe nezek hanyingerem lesz. Nem tetszik az arcom sem a testem sem. Baratom jelenlete nelkul nemlatom ertelmet az eletnek. Amugy azt kihagytam (a lenyeget) hogy folyamat szorongok. Iszom a Teekanne Sweet Dreams teat, es szedek valami Relax gyogynovenyes kapszulat de meg nem erzem annyira a hatasat. Ma fogyott el egy doboznyi, ma veszek ujat. Ezeken kivul valaki tud nyugtato hatasu dolgokat? Es hogy lehetne kiegyensulyozott eletem? Hogyan lehetnek csak egyszeruen boldog? Emberek kozt is jol erezni magam? Valaki jart mar a cipomben? Az kerem irjon🥺 meg szeretnek valtozni.2021. febr. 9. 14:07
1/3 anonim válasza:
Szia! Valószínűleg több problémád is van mint csak depresszió, hanem annak többi szövődménye is. Persze nem vagyok orvos így nem tudom pontosan megmondani, de szerintem próbáld ki a meditációt, jógát, égess füstölőt, igyál sok zöldteát, sokkal egészségesebb mint a nyugtató kapszulák és sokszor hatásosabb is 😊 Ha pedig aludni nem tudsz igyál alvás előtt langyos tejet mézzel. És szerintem neked most arra lenne legjobban szükséged, hogy valakinek elmondhasd a problémáid. Ha gondolod nyugodtan fordulhatsz hozzám, igaz egy idegen lány vagyok, de szeretnék segíteni, mert jártam már én is a cipődben 😃
2/3 anonim válasza:
"Az idegrendszerem leszivta a zsiregeto kapszula." wtf
3/3 A kérdező kommentje:
Igen. Ezt orvos mondta. Az idegeket zsirparnacskak vedik. Es nekem leszivta a zsiregeto.
2021. febr. 9. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!