Ez normális gyászreakció?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hete halt meg apukám és igazából az első két napot végig bőgtem, azóta meg bulizhatnékom van konkrétan mindenbe bele mennék csak hogy elfelejtsem a gondjaimat, szinte nem is látszik rajtam, hogy fájna, pedig nagyonis fáj. Alapból depresszióval kezelnek, a gyógyszerek is segítenek egy kicsit, de mégis azt érzem, hogy én így dolgozom fel apa halálát. És ez normális?2021. febr. 6. 23:43
1/4 anonim válasza:
Attol fugg. Mindenkinel mas a gyaszfolyamat sorja. Ergo ez is normalis. Az viszont nem, hogy hulyeseget csinalnal. Apad biztos nem akarná.
2/4 anonim válasza:
Sajnálom 😥 Teljesen normális, de tényleg csak olyat tegyél, amitől nem lesz rosszabb neked. Nem lenne jó...hosszú ölelés 🤗
3/4 anonim válasza:
Normális, és nem tilos bulizni. Csak ne igyál a gyógyszerekre, és ne csinálj/ csináltass gyereket.
4/4 anonim válasza:
Bármi lehet, de az lenne a legjobb, ha valakivel meg tudnád beszélni az érzéseidet. Kitartás neked, ha pedig segítene ha mesélhetnél valakinek szívesen meghallgatlak :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!