Hogyan motiváljam magam a tanulásra?
Nem tudom jól megfogalmazni a kérdést, bocsi.
Mostanában nagyon nem megy a tanulás, semmi energiám nincs már rá, régen mindig megcsináltam időben a feladatokat, de mostanában későn küldöm be őket és az online órákon se vagyok aktív. Szóval nincs semmi energiám, semmi kedvem a tanulással foglalkozni mostanában, őszintén az utóbbi időben nem is látom értelmét az egésznek. Valaki tudna mondani valamit, ami motiválhat? Vagy titeket mi motivál/motivált ilyenkor?
Én pár évig dolgoztam egy szörnyű helyen(forgalmas benzinkút) és az motivál a tanulásban. Mégpedig úgy, hogy tanuljak, mert olyan vagy ahhoz hasonló helyen én NEM szeretnék TÖBBET dolgozni!
Segít.
Üdv :22f
Én próbálom motiválni magam, csak nagyon nehéz. Mármint általában azzal szoktam magam motiválni, hogy egy nap szeretnék majd gyereket és a lehető legjobb életet akarom neki. Hogy a lehető legnagyobb kényelemben élhessen majd,amit én nem kaptam meg.
Csak nehéz így motiválni magam ha már azt se tudom, hogy akarom e ezt. Mármint akarok e 21 lenni. Vagy 29 értitek...
Mert az élet nehéz és így is már annyi nehézség történt velem, és csak jön a többi akadály én meg már nem bírom. Nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!