Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan motiváljam magam a...

Hogyan motiváljam magam a tanulásra?

Figyelt kérdés

Nem tudom jól megfogalmazni a kérdést, bocsi.

Mostanában nagyon nem megy a tanulás, semmi energiám nincs már rá, régen mindig megcsináltam időben a feladatokat, de mostanában későn küldöm be őket és az online órákon se vagyok aktív. Szóval nincs semmi energiám, semmi kedvem a tanulással foglalkozni mostanában, őszintén az utóbbi időben nem is látom értelmét az egésznek. Valaki tudna mondani valamit, ami motiválhat? Vagy titeket mi motivál/motivált ilyenkor?

2021. febr. 4. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Dolgozd fel a tanulással kapcsolatos negatív érzelmeket, ne cipeld tovább azt a terhet. Akkor könnyebben fogod venni a tanulással járó feladatokat is. Gondolj arra, hogy mit kapsz a tanulástól, hosszú távon milyen előnyeid származnak belőle.
2021. febr. 5. 00:45
 2/5 anonim ***** válasza:
9%
Én szexelek/kiverem előtte az segít mindig.
2021. febr. 5. 08:29
 3/5 anonim válasza:
59%

Én pár évig dolgoztam egy szörnyű helyen(forgalmas benzinkút) és az motivál a tanulásban. Mégpedig úgy, hogy tanuljak, mert olyan vagy ahhoz hasonló helyen én NEM szeretnék TÖBBET dolgozni!

Segít.

Üdv :22f

2021. febr. 6. 10:05
 4/5 anonim válasza:
65%
Tanulás előtt mindig juttasd eszedbe hogy miért csinálod és hogy mik a céljaid. Motiváld magad!
2021. febr. 6. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Én próbálom motiválni magam, csak nagyon nehéz. Mármint általában azzal szoktam magam motiválni, hogy egy nap szeretnék majd gyereket és a lehető legjobb életet akarom neki. Hogy a lehető legnagyobb kényelemben élhessen majd,amit én nem kaptam meg.

Csak nehéz így motiválni magam ha már azt se tudom, hogy akarom e ezt. Mármint akarok e 21 lenni. Vagy 29 értitek...

Mert az élet nehéz és így is már annyi nehézség történt velem, és csak jön a többi akadály én meg már nem bírom. Nem megy.

2021. febr. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!