Miért nem tudok könnyen barátokat szerezni? Miért szar le mindenki?
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy úgy érzem napok óta hogy mindenki leszar, csak akkor keresnek ha házifeladat kell, vagy bármi.. nekem ez nagyon szarul tud esni és általános iskolában is pont ugyan ezt éltem át amit most. Úgy érzem hogy egyedül a családomra számíthatok, ők mindig adnak egy kis pozitív löketet. A legjobb barátnőm is már csak akkor ír ha megkérdez valamit, vagy ha nem ért valamit. Én szinte mindig írok neki, és érzem hogy nem akar velem beszélni.. suliban ugyan ez van..
(Voltam egy 6 fős csoportban, és engem leszartak, nem szóltak hozzám. Mintha ott sem lennék..)
Szerintetek mit tegyek, mit kellene csinálnom hogy ne hazug, hamis barátaim legyenek? És hogyan barátkozzak könnyen?
(Kicsit befelé húzódó vagyok, de beszélgetni szeretek emberekkel)
18/L
Én is szörnyen magányos vagyok. Rengeteg ember vesz körül, de sose én érdeklem őket hanem a munkám illetve hogy híres vagyok. Nem látnak tovább egyszerűen, nem látják az embert. Úgy tűnik te is csak a házi miatt kellesz nekik, nem magadért.
Ha gondolod nekem írhatsz!
21/F
Az írás elidegenít. Az élőszó jobb. Hívj el egy barátot valahová! Akár egy sétára vagy magatokhoz. Vagy simán hívd fel telefonon!
Hogy kell érteni azt h befelé forduló vagy és beszélgetős is egyben? Bárkivel tudsz beszélgetni bármiről?
Akkor közös téma kell.
Te miről tudsz és szeretsz beszélgetni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!