Femboy vagyok mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje motoszkált bennem ez a dolog, elösször megijedtem egy kicsit mert nincs kivel beszélnem erről szüleimnek nem szólhatok és nincsenek olyan barátaim akikkel ilyenekről tudnék beszélni egyedül a nővéremmel tudok erröl beszélni így érdekelne hogy hogyan tudnék ilyen témában beszélgető partnerre lelni2021. jan. 31. 21:38
11/14 anonim válasza:
Szívesen meghallgatlak kérdező, szerintem a femboyok menők!
12/14 anonim válasza:
Én privàtba is leírtam de ha azt nem làtod ide is le írom. Szerintem femboyok rohadt jól nézznek ki és rohadt menök. Ha van kedved beszélgethetünk discordon ha van discordod.
13/14 TonyRedgrave válasza:
9, googlizd akkor ki a femboyokat és meglátod némelyik szebb mint egyes nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!