Jogosan érzem hogy nem feltétlenül érte meg ahogy a életemet rendeztem eddig?
Sziasztok!
Próbálom nem elnyújtani a sztorit.Szóval 23 éves felnőtt férfi vagyok most végeztem az egyetemen, mint programozó és van már kicsivel több mint 3 hónapnyi gyakorlatom egy cégnél. Nem vettek végül fel oda ezért most keresem a munkákat már lassan 1 hónapja. Evvel nincs is gond csak úgy érzem (önsajnálat warning) hogy nem vagyok megelégedve az életemmel. Több mint 4 éve sportolok rendszeresen, van egy másik hobbim amiben országos bajnok vagyok és ezek tök jól hangzanak meg minden csak az az érzésem hogy nem igazán éltem még. Persze rengetek időm van még, de már szerintem is ideje lett volna ha ennyi idő alatt legalább 1 barátnőt találok magamnak, de nem volt még sose barátnőm. Nagyon olyan társaság se volt az életemben ami igazán magaménak érezhettem volna, mondjuk sokat nem segít a tényen hogy inkább vagyok introvertált mint extrovertált.
Így folyton azt érzem hogy kimaradok valamiből aminek én is a részese szeretnék lenni. Bár a mostani helyzet ami most van nem sokat segít rajtam se.
Tudom lehetne ennél még 2x rosszabb helyzetem is de akkor is, szeretnék érte tenni valahogy. Valami tanács hogy hogyan szemléjem másképp a helyzetemet?
#9 nem hagytam le, ez a valóság...
#10 aztán milyen sokra mentél eddig a babaarcoddal meg az országos bajnoki cimeddel... Vagy a diplomáddal. Engem nem érdekel a te sorsod, de ha már ezt a kérdést kiirtad akkor te is érzed vagy már tudod is hogy valami nem kerek és hogy valami hiányzik az életedből...
"Amit most elmúlasztottál azzal kevesebb lett az életed, mégha azt később meg is próbálod potólni."
Ez annyira nem igaz. Amit meg idáig nem múlasztottam el avval meg több lett az életem. Mondjuk kinek mi ami hozzáad az életéhez.
#13 akkor min problémázol most?
Engem akarsz meggyőzni vagy magadat. Engem nem kell, ha magadnak hazudsz akkor tedd azt.
Egyszerűen nem volt időd a sport mellett csajozni és azért ez nagyon nagy eredmény, amit elértél, gratulálok!
Most végre van időd és itt van ez a hülye koronavírus.
Kezdj el ismerkedni addigis neten, míg nincsenek rendezvények, bulik, más lehetőségek.
A lányoknál jó esélyed van, hiszen okos és kisportolt srác vagy. Szóval előtted az élet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!