Milyen érzés lehet az olyan? Többi tovább van->
Figyelt kérdés
Sokszor volt életem során szinte mindig, amikor olyan helyzetbe kerültem, hogy verekedés lett a végén, hogy amikor elkezdek ütni valakit, mindig úgy érzem mintha lelassulna a kezem, marha gyengén mozognék és ütnék, minden olyan lassúvá válik, de csak rajtam és akivel verekszek ugyanolyan gyors és normális mozgása, de a végén az ellenfelem megy el betörött orral, de mégis úgy éreztem közben, mintha marha lassú és tehetetlen lennék, de akkor is ütök, de mintha súlyok lógnának a testemen és belassul minden. Ez hogy van?Mással is volt ilyen?2010. aug. 14. 21:18
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést komolyan tettem fel...
2010. aug. 14. 23:18
3/3 anonim 

válasza:

Pedig az lehet. B.time. Az adrenalintól, mivel az idő relatív ugye. Lassul minden, mivel te gyorsulsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!