Akkor most fehér vagyok vagy barna?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szóval nyakam és a melem hó fehér.. visszont arcom lábam meg kicsit inkább kreol és mindenki azt Hiszi.. hogy barna börü vagyok... De akkor ezek szerint fehér boru vagyok mert csak ott vagyok barna ahol általában ér a nap..pl arcom lábam... De akkor ez most csak velem van így?2021. jan. 12. 19:44
1/7 anonim válasza:
Barna vagy, ha szép barna színed van, az egy dolog hogy ahol amúgy nem ér a nap ott fehér vagy.
Ha meg arra gondoltál hogy ettől cigány vagy-e, akkor meg nem.
2/7 anonim válasza:
Ez nagyon ostoba kérdés. Én magyar vagyok ,mégis barna bőröm van de ettől még nem leszek cigány
3/7 A kérdező kommentje:
Hát jó... igazatok van de rám mégis azt hiszik, és amúgy szeplős világos barna hajju lány vagyok, és söttét barna szemem van apum anyum tesóm, ho fehér...
2021. jan. 12. 21:18
4/7 A kérdező kommentje:
És nem öltözködők cigányosan.. vagy ilyesmi ... bár amúgy nem vagyok ho fehér de kleor se ... kis koromban peddig Fehér börű voltam, amúgy köszönöm a valaszokat
2021. jan. 12. 21:20
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom hogy mutathatnám meg ... szüleim és sok rokonom akkik hó fehérek... azt mondjak hogy Beképzelem magamnak hogy barna a böröm és azt mondjak hogy nem vagyok ho fehér de barna/ vagy kleor semm...visszont a barátaim meg azt mondjak hogy Romának nézek ki... bár eddig csak a barátaim mondták.. és amúgy nem vagyok rasszista mert sok cigány ismerősöm van... csak hát akkoris.. és nem ertem hogy, hogy van az h a kezem nyakam mellem.. hó fehér..
2021. jan. 12. 21:23
6/7 anonim válasza:
Annak mi akadálya van, hogy helyesen írj?
Mi van akkor, ha cigány vagy? Mit számít? Vagy zsidó, morva, tót akármi?
A gyerekek a nagyszülőkre hasonlítanak.
Az ember bőre sokféleképpen reagál a fényre.
A fehér bőrű szeplös embert könnyen megfogja a nap. Könnyen le is ég.
7/7 anonim válasza:
mosakodj meg alaposan, lehet csak koszos a képed és amiatt néznek kreolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!