Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt a legsokkolóbb élmény...

Mi volt a legsokkolóbb élmény amiben részed volt?

Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 21:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt, mikor egyszer jöttem haza a suliból. A barátnőm szólt, hogy otthagyta a kabátját a suliba, ezért visszament és én pedig addig megvártam. Aztán sírva rohant hozzám. Nagyon megijedtem nem tudtam elképzelni, hoyg mi történt és elkezdtem sírni. Aztán látom, hogy mögötte jön egy tök részeg ember biciklivel és ordítozta, hogy kinyírja meg ilyenek. DE aztán sikerült elkergetni.

Az egészben az a legbosszantóbb, hogy körülöttünk volt egy csomó ember, de egy sem lett volna képes odajönni, és ráordítani arra a szemét dögre.

De "szerencsére" azóta az az ember meghalt. Cigizett, elaludt és felgyulladt a ház és bennégett.

2008. dec. 5. 21:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam otthon (13 éves lány) és Apa :)

Egyszer csak egy hatalmas ordítást hallottam beszűrődni a kertből ezért kirohantam s igencsak ledermesztő volt a látvány ugyanis Apukám vérben tocsogó ingére rálógott a levágott ujja.(rácsúszott a fém létra):S sikerült visszavarrni de szegény micsoda kínokat élhetett át.

2008. dec. 8. 17:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer elmentem a szomszéd nénivel a budai várba. Sétáltunk és egyszercsak megállt, aztán kutatott a táskájában, abbahagyta. Én meg beszélte hozzá, de nem válaszolt, meg sem mozdult. Azt láttam, hogy kezd hátradőlni. Úgy nézett ki, mintha meghalt vollna. Elkezdtem sírni. Végül sokkot kaptam, és én is elájultam. A szomszéd néni cukros volt, és azért ájult el, de akkor is nagyon rossz volt!
2009. jan. 24. 15:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
*volna, nem vollna :D bocsi
2009. jan. 24. 15:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
amikor esküvő előtt kiderült,hogy megcsalt!az sokkolo volt.
2009. aug. 3. 20:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 5.be nagyon szerelmes voltam a szerelmem összeeset és rádölt a oaraván amikor megtudtam a folyosó végéről sprinteltem az osztályba.Nagyon megijedtem.De szerencsére nem lett semmi baja.

A másik is 5.be volt a legjobb barátnőm elájult a tesi öltözőbe de kiderült csak azért mert megjött neki és görcsölt a hasa.

2010. febr. 27. 10:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Az öltözőbe becsapódott az ajtó és teljes áramszünet. Tök esős idő rohat sötét volt. Aztán nyílik az ajtó és a fiúk elkezdtek ordibálni.De nagyon romantikus volt akibe szerelmes voltam odaült hozzám.Először nagyon megijedtünk.
2010. márc. 2. 20:18
 18/20 kiss1999 válasza:
mikor a saját készítésű sokkolóm megrázott 11/f
2010. júl. 21. 14:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Meghalva találtam édesapámat :((X_X
2011. szept. 6. 21:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Idén másfél hónapja csupa vér lett a törölközőm zuhanyzás után. Mint kiderült, a végbelem repedt meg, de hamar meggyógyult.
2015. aug. 14. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!