Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet hogy meleg vagyok?

Lehet hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mar lassan 5 honapja van baratnom, de tegnap elkezdtem vonzalmat erezni a legjobb haverom utan. Ugy ereztem magam, mint aki a felhok folott jarna amikor rampillant. Szerintetek lehet hogy meleg vagyok? 17/F

2021. jan. 9. 18:30
 1/4 anonim válasza:
89%

Szia. Szerintem benne van a dologban, de lehet az is hogy biszex vagy. Nincs ezzel semmi probléma. Ha a barátnődhöz is vonzódsz még szexuálisan, akkor valszeg biszex. Ha egyszer vége lesz a kapcsinak akkor kísérletezz fiúkkal, lehet bejön, lehet nem. Csak ne az a fajta fiú legyél aki felmegy társkeresőre anonimen, és reklámozza, hogy barátnője van de titokban kiverné fiúval. Már épp elég ilyen van grindr-en. Legyél normális, és tiszteld azt akivel együtt, de ne is tagadd meg azt aki lehet hogy te vagy.

Szép napot 🤪

2021. jan. 9. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, igen. Különben nem éreznél ilyesmit.
2021. jan. 9. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
fú te, én 16 évesen jártam így többször is, és rájöttem, hogy meleg vagyok, ez a véleményem azóta se változott saját magamról :D a lényeg, hogy elfogadd és szeresd azt az embert aki vagy. próbálj meg srácokkal randizni, lehet hogy tetszeni fog :)
2021. jan. 12. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha masztizol rá akkor vagy bi vagy meleg vagy.
2021. febr. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!