Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyat keresők, vagy komolyra vágyok, ti mit tesztek?
Az ember bizonyos idő után nyílván szeretne hosszútávban gondolkdoni, ez nehéz mint tudjuk, mert a társkeresős platformok nem könnyen teszik ezt lehetővé.
A fiatalabb komolyabb srácokhoz szól leginkább a kérdésem, persze minden véleményt szívesen olvasok.:)
Ha komolyat szeretnél és komolyban gondolkodsz, eddig hogyan alakítottad az ismerettségeidet? Abszurd a kérdés mert sok összetevő kell a dologhoz, csupán kiváncsi vagyok mások hogyan és miképp érvényesítik a céljaikat.:)
Hiába szeretnék komolyat, valóban tudatosnak éd határozottnak érzem magam, hiába vagyok kompromisszumkész, valami szikra hiányzik.
Akinek kényelmesebb, akár privátban is írhat.:)
Bp/22
Huszonévesen még eléggé kiforratlan az ember, úgy általában.Inkább harminctól tudja mit szeretne,kivel , bár sajnos a hűséggel még jóval később is problémák vannak.
A szikra pedig sokszor akkor jön, amikor nem is hinnénk, vagy nem annál jön, akire gondolunk.
Volt, akivel udvariasságból beszélgettem pár napig egy társkeresőn, felvetette a találkozást. Úgy mentem oda, hogy max egy jót beszélgetek vele, séta ilyesmi. Szikra nem is volt. Robbanás volt,és szinte kéz a kézben jött velem onnan, és három éves közös élet lett belőle.
De itt is a hűséggel volt a gond, jött a szebb , a jobb, és vége lett. Aztán bebizonyosodott, hogy se ne jobb, se nem szebb, sőt rosszabb, akkor jött volna vissza.
Ez az, amit nem szabad megtenni, nem szabad újrakezdeni !
Köszi az eddigi kommenteket!:) Van benne reáció és értem, de ez olyan kicsit mintha csak 30-on túl számíthatnék tartalmasra.
Az, hogy én tudatos vagyok, és vannak céljam és a szex önmagában nem motiváló egy dolog - de a gondolatról nehéz lemondani, hogy legyen valami tartalmas, illetve az "hogy várjak még 8 évet fura, mert addigra beér a korosztályom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!