Mit tennél ha tudnád, hogy a közeljövőben meg fogsz halni?
Ha azt mondanák, hogy már holnap meghalok, akkor hasonló őrültségéket csinálnék, mint amiket már írtak előttem. Eladnék egy pár cuccot itthonról, a pénzt k.rvákra és drogokra költeném. Meg hasonló hülyeségek...
De, ha azt monják, hogy még van 3 hetem, akkor egy napot szánnék a züllésre, a többit pedig lelki békében tölteném el. Bocsánatot kérnék mindazoktól akiket megbántottam, elbúcsúznék a szeretteimtől, beszélnék egy pappal. Kiválasztanám, hogy milyen zene szóljon a temetésemen. :)
Hátha 2 napon belül történne:
1.Lefeküdnék egy pasival
2.Lefeküdnék egy csajjal
3.Felkeresném a tanáraimat meg az összes rokonomat,ismerősömet,barátomat,barátnőmet,és megmondanám nekik,hogy nagyon szerettem őket,de megfogok halni,és nincs vissza út!
4.Jól berúgnék!
5.Hazamennék!
6.Lefeküdnék..és azt mondanám anyámnak:Szeretlek!Köszönök mindent!Szia..
És..vége..:S
ha több éven belül történne,akkor is kihasználnám a lehetőségeket,csak akkor nem tömörítenék mindent 2 napba,hanem hónapok alatt csinálnám a dolgokat:P
A temetésemre ezt a két zenét választanám:
Máté Péter-Elmegyek
Máté Péter-Mindig itt hagyok egy darabot a szívemből(lehet,hogy nem ez a pontos címe)
Crystal-Elmegyek
Groovehouse-Szívvel,lélekkel
Az új telefonomat odaadnám a tanáromnak még a temetésem előtt(mikor még élek),hogy majd a temetés végeztével tartsa oda a mikrofonhoz és 4-szer játssza le azt,amin éneklünk a táborba(Ohio-t)..szép temetés lenne,bár kicsit az utolsó zene furcsa lenne így az ismerőseimnek:
Ez egy gospel szám lenne..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!