Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most meg néztem 18 évesen...

Most meg néztem 18 évesen milyen kérdéseket írtam ide 11-12 éves fejjel és meg döbbentem magamon Mással is történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Úgy értem akkor teljesen más lehettem nagyon fura volt vissza nézni
2021. jan. 5. 00:45
 1/2 anonim ***** válasza:
91%

Igen,velem

Csak lepődtem, hogy miket kérdzeztem (igaz én 19 vagyok és 14-15 évesen írtam kérdéseket) 😂😂

2021. jan. 5. 00:59
 2/2 anonim ***** válasza:
93%
Nem, mivel nem szoktam kérdéseket kiírni, csak válaszolok és privát levelezek emberekkel. Engem az döbbent meg, hogy még mindig az oldalon vagyok 2013 óta és aktívan használom. Azt gondoltam ennyi év elteltével, már lesz jobb dolgom lesz, jobb életem lesz, családom, de sajnos nem. Ugyanott tartok, mint ahol 7 éve. Valszeg ugyanolyan vagyok, mint a többi kérdező, csak én nem kérdezek, de ugyanúgy itt élem az életemet sok év után is.
2021. jan. 5. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!