Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudom meghatározni,...

Miért nem tudom meghatározni, hogy milyen pasik jönnek be nekem?

Figyelt kérdés

Úgy értem külsőre, egyszerűen nem tudom. Van olyan, hogy több stílusú pasi is bejön valakinek?

16L

2010. aug. 13. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van ez normális, ne a stílusd nézd :)
2010. aug. 13. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
*stílust
2010. aug. 13. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Elég probléma van azzal, akit divat határozz meg. Csak a belsőt nézd, és rájössz, hogy melyik tetszik...
2010. aug. 13. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan, h nekem kifejezetten mondjuk deszkás(mondjuk ez különösen jópont :P), vagy emo,vagy bármien stílusú jön be,kékszemű barna hajú vagy ilyesmi.

Belső tulajdonságban inkább(humoros,kedves,udvarias v rosszfiú(xD(L))de ez se kifejezetten...

legalábbis nekem így van :/

14/L

2010. aug. 13. 22:13
 5/10 shelli válasza:
Mert fital vagy. De komolyan. Majd 10 év mulv! :)
2010. aug. 13. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem az a lényeg hogy megfogjon benne valami :) ugy h mind1 milyen stílus ...
2010. aug. 14. 00:21
 7/10 A kérdező kommentje:
meg nem csak úgy a stílus hanem általában külső, nem tudom talán majd kialakul valahogy
2010. aug. 14. 06:04
 8/10 anonim ***** válasza:

A lányok csak beképzelik maguknak az ideális pasit.

Még sosem láttál olyat, hogy egy lány csak azt hajtogatta, hogy neki pl a szőke pasik nem jönnek be. Oszt rá egy hétre fülig szerelmes lett egy szőke pasiba.

Ez csak egy pl volt...még sorolhatnék

2010. aug. 14. 07:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem fontos a külső, a belső a lényeg. De a szemét mindig nézd meg, az sokat elárulhat.
2010. aug. 14. 13:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit foglalkozol vele? Egyszerűen meglátsz valakit, tetszik és ennyi. nem kell azon agyalni h milyen típus jön be.
2010. aug. 14. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!