Egyszer sikerül elhitetnem magammal hogy szép vagyok stb, aztán meg rámjön egy görcs hogy mennyire ronda vagyok Mitől van ez?
Figyelt kérdés
23F
:(
2020. dec. 30. 21:39
1/3 Noren1989 válasza:
Asszem a minap is kérdezted.
Kevesebb instagram megtenné.
2/3 anonim válasza:
Önbizalom hiány lehet, nekem legalábbis ezt mondják ezzel ugyanis én is így vagyok.
Másokhoz ne hasonlítsd magad mert minden ember egyedi, és úgy jó ahogy van, csak el kell fogadni. De nem árt ha figyelsz mindig az ápoltságra tisztaságra. Nekem akkor szokott ilyen hirtelen "ronda vagyok" görcs lenni ha kialvatlan boldogtalan, magányos vagyok, de tudom hogy ez átmeneti, nálam legalábbis ez csak egy egy nap szokott lenni
3/3 anonim válasza:
Ne foglalkozz ennyit magaddal. Csak felejtsd el az agyalást és majd rá fogsz jönni milyen szép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!