Miért nem ölted még meg magad?
Én is nagyon gyáva voltam megtenni!
Bár sosem akartam ténylegesen megölni magam, de ha csak egyszer is átfutott az agyamon, akkor rögtön magam előtt láttam, hogy a családtagjaimnak teljesen tönkretenne az élete, és ha már az Én életem szar, legalább az Övéket ne tegyem tönkre!
De mostmár jól vagyok! Igaz, eltelt azóta egy pár év, de mostmár akkor sem mondanék le az életemről, ha kötelező lenne! És ha jön egy újabb rossz korszak az életemben: Bírni fogom, mert bírni kell! Nehéz, de ilyen az élet! :)
Mert félek hogy utána mi történne azokkal akiket hátra hagyok.
Ha ez nem lenne képben, pl. senkinek sem lennék fontos vagy lenne pár felületes kapcsolatom akkor már megtettem volna. Nekem könnyebb lenne. Néha irigylem az ilyen embereket mert ha a helyükben lennék akkor már lennék.
De úgy nem egyszerű meglépni egy ilyet hogy egyke vagy és van 2 szülőd akik ugyanolyan mentális rottyok mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!