Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyűlölöm a férfiakat. Fog ez...

Gyűlölöm a férfiakat. Fog ez változni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok rossz tapasztalatom van sajnos a férfi nemről, illetve annyi rosszat lehet róluk hallani másoktól is. Régen nagyon pozitív voltam, és minden emberre úgy tekintettem mint egyéniség, akit nem szabad a neme alapján megítélni. De sajnos azt látom, hogy minden férfi egy okádék. Ez miatt megundorodtam tőlük és egyre inkább a melegség irányába tartok. Mondjuk eddig is voltak biszex hajlamaim, de mostanra a férfiaktól annyira megundorodtam, hogy el se tudom képzelni már egy férfival. Kérdésem, hogy volt-e valaki hasonló helyzetben, illetve fog ez változni a jövőben vajon?
2020. dec. 12. 04:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"okádék" nők is vannak... ez a torz út, amelyen jársz embergyűlölővé tesz.

Pszichológus javasolt, hogy kioldja belőled ezt a görcsöt, meggyógyulj, és fel tudd fedezni az élet legnagyobb misztériumát: a szerelmet.

2020. dec. 12. 09:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Én például jó fej vagyok, szóval szerintem nem kéne mindenkit utálni. Nők és férfiak közt is egyaránt vannak szemetek.
2020. dec. 12. 11:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nők közt is vannak szemetek, rosszul fogalmaztam, nem úgy értettem, hogy csak a férfiak szemetek a nők mind angyalok. De a férfiak máshogy és másban szemetek mint a nők. Arról meg nem tehetek hogy megundorodtam tőlük. Már eleve a szexben is olyan elvárásaik vannak a legtöbb férfinak, hogy undorító.
2020. dec. 12. 13:40
 14/17 anonim ***** válasza:
hát akkor ne a "a legtöbb férfivel" foglalkozzál, hanem azzal, akivel megegyeztek, hogy mi a jó MINDKETTŐTÖKNEK. Igen, ezt meg kell találni, ő az "igazi" - senkinek nem könnyű ez.
2020. dec. 12. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Annak kellene utánamenned, hogy ez az általánosítás nem azért alakult-e ki benned, hogy így legitimáld a homoszexuális hajlamaidat saját magad számára.

Ez nem baj, ha segített, viszont az általánosításod minden alapot nélkülöz, és torz. Az pedig csak gondokat fokoz okozni a későbbiekben - akkor is, ha többé nem lépsz párkapcsolatba az ellenkező nemmel.

2020. dec. 13. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Én meg a nőket. Nincs ebbe semmi
2020. dec. 27. 18:25
 17/17 anonim ***** válasza:
akkor hülye vagy hogy ilyen kérdést tettél ki... mégis mire vártál hogy majd a te oldaladra állnak vagy normális választ kapsz???
2020. dec. 28. 04:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!